İnstagram Audit Denetimi Nedir? (Bedava)

İnstagram Audit Denetimi Nedir? (Bedava)

İnstagram Audit yani denetim hizmetini bedava olarak nasıl yapacağınızı anlatıyoruz. Aynı zamanda bilmeyenler için nedir? gibi soruları’da yanıtladık. Dünya üzerinde 100 milyondan fazla günlük kullanıcısı bulunan ünlü sosyal medya uygulaması üzerinden kendini geliştirmek istiyorsanız bu haberi iyi okuyun.

İnstagram hesabınızı büyütmek ve geliştirmek istiyorsanız öncelikle iyi analiz ve denetim yapabilmeniz gerekmektedir. Günümüzde tüm profesyonel İnstagram hesapları audit denilen araçlarla yönetiliyor. Bu araçlar sizi takip eden kullanıcıların tepkileri, ortalama günlük alabileceğiniz takipçi sayısı, takipten çıkanlar veya çıkmayı düşünenler gibi bir çok özelliği barındırmaktadır. Sizlere sunacağımız hiç bir ücret ödemenize gerek olmayan bedava İnstagram Audit denetim sistemlerini anlatacağız.

İnstagram Audit (Bedava)

İnstagram Audit hizmeti veren ve hem sunduğu özellikler hemde basitleştirilmiş kolay kullanıma sahip arayüzüyle beğendiğimiz bir sistemi sizlere tanıtacağız. Bu sistemde ne İnstagram hesabınıza ne gibi denetimler yapabileceğinizi’de öğreneceksiniz.

İnstagram Audit
İnstagram Audit

Yukarıdaki butona tıklayın ve karşısına çıkacak olan audit hizmetinden hemen yararlanmaya başlayın. İnstagram hesaplarınızı ücretsiz olarak denetimini yapabilirsiniz.

İnstagram Audit Stratejisi

İnstagram Audit, strateji incelemelerin’de yapılabildiği bir sistemdir. Diyelim Kuaförlük’le ilgili bir İnstagram sayfanız var ve büyütmek istiyorsunuz. Bunun için öncelikle sizin rakip gördüğünüz diğer İnstagram Kuaför profillerini denetleyebilirsiniz. Kendi paylaşımlarınız ve reklamlarınız haricinde rakiplerinizde neler yaptığını görerek onlardan daha iyi olabilecek adımlar atabilirsiniz.

İnstagram Audit Ne İşe Yarar? (Özellikleri)

İnstagram Audit ile denetim yapılan hesaplardan öğrenilen bazı bilgileri aşağıda örnek olması maksadıyla paylaşıyoruz. Fakat tüm özellikleri paylaşmıyoruz, sistemde çok daha detaylı bilgilere erişebileceksiniz.

Kullanıcı Adı: badgalriri

  • Takipçiler: 84,396,284
  • Yüklemeler: 4,670
  • Nişan: 1.57%

Nişan: Etkileşim oranıdır, her yayında aldığı beğeniler ve yorum sayısı.

  • Ortalama Beğenme: 1,313,342
  • Ortalama Yorumlar: 9796

Ortalama Beğenme ve Yorum sayısı Son 10 Gönderiye göre hesaplanmaktadır.

İnstagram Audit Özellik
İnstagram Audit Özellik

Yukarıdaki bilgilerden çok daha fazla önemli bilgiyi ve istatistiği İnstagram audit hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanarak öğrenebilirsiniz. Takipçilerimiz için yararlı olduğunu düşündüğümüz bir hizmetten bahsettik. Sormak istediğiniz soruları yorum olarak bizlere iletebilirsiniz.

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.