PUBG Anti Hack (Hile) Güncellemesi

PUBG Anti Hack (Hile) Güncellemesi

PUBG online oyuncuları milyonları bulunca haliyle orantılı olarak oyunda [vurgu color=”#dd3333″]hile[/vurgu] kullanan kullanıcı sayısı’da artıyor. Bu durumdan rahatsız olan oyuncular oyun yönetimine sık sık sitem ediyorlardı. Bu duruma bir hal çare aramaya başlayan PUBG ekibi bir açıklamada bulundu.

“İlk olarak siz bütün oyuncularımızdan hilecilerin sebep oldukları hatalar adına özür dileriz, daha güvenli ve eşit bir PUBG ortamını sizlere sunamadığımız için çok üzgünüz. Geliştirme ekibi bu konu üzerinde, hile kullanan oyuncuları proaktif algılayarak uzaklaştırılmaları için çalışıyor. Yapmamız gerekenlerin farkındayız.

Hile kullananlara karşı durarak daha temiz bir oyun ortamı sağlaya bilmek adına bütün imkanları kullanıp, sınırları zorlamaya hazırız. Bu hileleri kullananların yanı sıra yapan ve dağıtanlar hakkında’da çalışmalarımız var.

Bir hesapta olası durumda 3. parti yazılımı algılanırsa, hemen uzaklaştırılıp askıya alınacak ve incelendikten sonra gerekli işlemler yapılacak. Hile kullananları tespit etmek ve banlamak için büyük çalışmalar yapacağız, en dikkat ettiğimiz nokta ise suçsuz oyunculara bulaşmamak.

Yapmanız gereken geri bildirimler, hileleri ve hile kullanan oyuncuları tespit etme alanında en büyük rolü oynuyor diye biliriz. “

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Yakuo dedi ki:

    Çok teşekkürler