PUBG Mobile Canavar Kamyon Nerede? (Yerleri ve Haritası)

PUBG Mobile Canavar Kamyon Nerede? (Yerleri ve Haritası)

PUBG Mobile Canavar Kamyon Nerede? sorusunu sorarak merak edenler için hazırlanmıştır. Bu ödül dolu kamyonu hangi haritada? bulacağınızı ve yerlerini anlattık. Oyunun içerisinde oyunculara çok büyük ganimetler saçan canavar kamyon ile ilgili bilgileri bulacaksınız.

PUBG Mobile Canavar Kamyon Nerede?

PUBG Mobile Canavar Kamyon, son güncellemeler ile oyuna eklenen Livik Haritasında bulunmaktadır. Kamyon haritanın rast gele bölgelerinde gözükür. Yani Canavar kamyon nerede? sorusu için verilebilecek tek cevap hangi haritada yer aldığıdır. Yerleri veya haritanın hangi bölgelerinde gibi bir konum gösterilemez.

PUBG Mobile Canavar Kamyon Nerede?
PUBG Mobile Canavar Kamyon Nerede?

PUBGM – YENİ HARİTA: LIVIK

PUBGM – YENİ HARİTA: LIVIK – APK İndir ile 2020 yılında oyunu cihazlarınıza yükleyin. Oyuna gelen son güncellemeye ait detayları buradan sizlere aktarıyoruz. 0.19 güncellemesiyle PUBG Mobile oyununa eklenen yeni harita livik aynı zamanda şuanda oyuna ismini’de vermiş durumda.

İlginizi Çekebilir: PUBG Mobile APK İndir (2020)

PUBGM – YENİ HARİTA: LIVIK Canavar Kamyon
PUBGM – YENİ HARİTA: LIVIK Canavar Kamyon

PUBGM – YENİ HARİTA: LIVIK ismiyle uygulama mağazalarındaki isim değişikliği nedeniyle herkes APK olarak oyunu cihazlarınıza indirmenin yollarını arıyor. Bizde sizler için buradan aktaracağız. PUBG Mobile oyununun yan veya benzeri bir oyun değil direk kendisidir. Yalnızca getirdikleri bu güncellemenin herkes tarafından duyulması ve ilgi çekmesi için isim değişikliği yapıldı. Bunu daha önceki büyük güncellemelerin’de de yaptıklarını görmüştür.

PUBG Mobile Canavar Kamyon Nerede? sorusunu cevapladık. Sormak istediğiniz sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz.

7
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.