loginuc com PUBG Mobile

loginuc com PUBG Mobile

loginuc com PUBG Mobile ismindeki etkinlik kapsamında oyunculara Bedava UC kodları dağıtıldığı iddia ediliyor. Sizler için bu sistemi detaylıca inceledik. Son dönemlerde özellikle yabancı kaynaklar tarafından açılan sahte İnternet sitelerinin arttığını görüyoruz. loginuc.com olarak reklamları yapılan PUBG Mobile oyunundaki gerçek para yatırılarak satın alınan UC para biriminin dağıtıldığı söyleniyor. Bizden istediğiniz inceleme yazısını hazırladık.

loginuc com PUBG Mobile Bedava UC

loginuc com PUBG Mobile oyunu için bedava uc dağıtıldığı iddia ediliyor. Siteyi incelediğimiz zaman sistemin sahte olduğunu görüyoruz. Oyunculara iddia ettikleri gibi UC dağıtılmıyor. Bu tarz siteleri daha önce’de incelemiştik. Bu sitenin’de daha önceki incelediğimiz sitelerden bir farkı yok.

loginuc com PUBG Mobile
loginuc com PUBG Mobile

Bu tarz illegal hiç bir siteyi önermiyor ve tavsiye etmiyoruz. loginuc com PUBG Mobile gibi açılan sahte siteleri incelemeden güvenmeyiniz. Oyuncuların dolandırılmaması adına biz bu tarz siteleri sizler için inceliyoruz. Sormak istediğiniz soruları yorum olarak yazabilirsiniz.

3
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.