CS GO Only HS Kodu

CS GO Only HS Kodu

CS GO Only HS Kodu arayanlar için hazırladığımız rehber yazımızda tüm detayları öğreneceksiniz. Headshot olarak’da bilinen 2020 yılına ait only kodunu içeriyor. Aynı zamanda FPS oranınızı yükseltecek ve CS GO Only HS Kodunu daha iyi bir hale getirecek diğer yardımcı kodları’da sizlerle paylaşacağız. Merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz.

Profesyonel oyuncuların kullandığı ve önerdiği kodlar gerçekten’de çok işe yarıyor. Bu konularla ilgili daha önce defalarca haber hazırladık ve işinize yarayacak güncel bilgileri sizlere aktardık. CS GO Only HS Kodu olarak bilinen Headshot kodlarının’da bunlardan bir farkı yok aslında. Düşmanlarınızı tam kafadan vura bilmenizi kolaylaştıran yardımcı kodlardır.

CS GO Only HS Kodu

CS GO Only HS Kodu, bir hile değildir ve illegal olarak düşünülemez, oyunun izin verdiği ayarları düzenleyerek, oyundaki düşmanları rahatlıkla kafadan vurmanızı sağlayacak bir düzene getirir. Bunun için ekstra bir dosya veya bağlantı indirip yüklemenize gerek yok. CS GO Only HS Kodu için oyun konsolu yeterli olacaktır.

CS GO Only HS Kodu
CS GO Only HS Kodu

CS GO Only HS Kodu Nasıl Kullanılır?;

  1. Oyuna Giriş Yapın,
  2. é” Tuşu ile Komut Konsolunu Açın,
  3. mp_damage_headshot_only 1 kodunuzu yazıp gönderin,
  4. CS GO Only HS Kodu aktif olacaktır.

Yukarıdaki only headshot kodunu yazmadan önce konsola sv_cheats 1 kodunu yazıp gönderin. Aksi halde yazdığınız hiç bir kod çalışmayacak ve geçersiz olacaktır.

CS:GO Only HS Kodu Nedir?

CS:GO Only HS Kodu, oyun içerisinde komut konsoluna yazılan mp_damage_headshot_only 1 koduyla aktif olan ve düşmanları kafadan vurmanızı kolaylaştıracak legal bir ayar kodudur.

Bu tür konsol kodları ile herhangi bir ban yeme veya ceza alma durumu söz konusu olmaz.

CS:GO Only HS Kodu Nedir?
CS:GO Only HS Kodu Nedir?

CS:GO Only HS Kodu Ne İşe Yarar?

CS:GO Only HS Kodu, oyun içerisinde karşılaştığınız düşman rakipleri kafadan tek vuruşta öldürmenizi sağlar. Bu kodu kullanmak için konsola yukarıda verdiğimiz kodu yazmanız yeterli olacaktır.

CS:GO Nedir?

Serinin önceki oyunları gibi Global Offensive, görev tabanlı birçok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular ilk önce görevleri tamamlamak veya düşman takımı yok etmek için teröristler veya terörle mücadele ekibi takımlarından birini seçerler. Örneğin, yıkım haritalarında (de_) teröristler bomba kurmaya çalışırken, terörle mücadele bombanın kurulmasını engellemeye veya kurulmuş bombayı imha etmeye çalışır. Global Offensive’e önceki oyunlardaki görevlere ek olarak silah yarışı (arms race) denilen bir mod eklenmiş, bu modla birlikte klasik Counter-Strike haritalarının yanında farklı haritalar da oyuna dahil edilmiştir.

CS:GO Nedir?
CS:GO Nedir?

Önceki oyunlarda olduğu gibi, bir tur görevlerin tamamlanmasıyla veya düşman takımın imha edilmesiyle sona erer ve yeni bir tur başlar. Tur bitmeden ölen oyuncular, dirilmek için turun bitmesini beklemek zorundadır. Oyuncular önceki turdaki performansına göre alacağı parayla silah ve ekipman satın alabilir.

CS:GO Only HS Kodu ile ilgili güncel bilgileri girmeye devam edeceğiz. Merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz soruları yorum olarak yazabilirsiniz.

22
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.