PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır? [2020]

PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır? [2020]

Popüler hayatta kalma oyunu sevenler için PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır? sorusunu cevapladık. 2020 yılında en son güncellemeyi yapmanızı sağlayacağız. PUBG Mobile gibi Aksiyon ve Hayatta Kalma oyununu oynamaya başladıysanız bağımlı olmamak elde değil. Fakat oyunu geliştirmek için sık sık yapılan güncellemeler bazen oyuncuları yorabiliyor. Eğer PUBG Mobile oyununu uygulama mağazasından indirmenize rağmen güncelleme yapılmadıysa veya APK olarak indirdiğiniz oyunda nasıl güncelleme yapılır? bilmiyorsanız tüm bunları buradan öğreneceksiniz.

PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır? özellikle 2020 yılında arka arkaya gelen büyük güncellemeler sonrasında oyuncuların en çok sordukları sorulardan bir tanesi oldu.

PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır?
PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır?

Android, İOS ve Bilgisayar (PC) cihazlarınızda oyunun en son sürümüne ait güncelleme nasıl yapılır? aşağıda öğreneceksiniz. Merak ettiğiniz ve sormak istediğiniz soruları yorum olarak yazabilirsiniz.

Android ve İOS Cihazlarda PUBG Mobile Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Android veya İOS işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız PUBG Mobile Güncellemesi Nasıl Yapılır? sorusunun cevabı için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Bu sayede oyunu güncelleyerek hatasız ve sorunsuz bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.

  1. Uygulama Mağazasına Girin,
  2. PUBG Mobile oyununun sayfasını açın,
  3. Güncelle seçeneğine tıklayın,
  4. İndirme işlemi bittikten sonra oyuna girin,
  5. Oyun içerisindeki güncellemeleri gerçekleştirin,
  6. Güncelleme tamamlanmıştır, keyifli oyunlar.
PUBG Mobile Android Güncelleme Nasıl Yapılır?
PUBG Mobile Android ve İOS Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki maddeleri yaparak PUBG Mobile oyununuzu en son sürüme ait şekilde güncel hale getirebilirsiniz. Bu sayede sorunsuz ve hatasız bir oyun deneyiminiz olacaktır. Eğer hala oyun güncel değilse yorum olarak bizlere bildirin.

PUBG Mobile APK Güncellemesi Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile Güncellemesi Nasıl Yapılır? sorularını soran oyuncuların geneli oyunu APK olarak cihazlarına yükleyen oyunculardan oluşuyor. 2020 yılında uygulama mağazaları üzerinde sorun yaşanmasından dolayı oyunlarını çeşitli legal APK olarak indirenler gelen güncellemelerin otomatik olarak gerçekleşmemesinden dolayı şikayetçi.

Eğer PUBG Mobile oyununu APK olarak indirip kurduysanız güncellemeyi elle yapmanız gerekecektir. Uygulama mağazasından indirdiğiniz gibi otomatik bir şekilde gerçekleştiremezsiniz.

PUBG Mobile oyununun resmi İnternet sitesi üzerinden yayınlanan en güncel APK dosyasını cihazlarınıza yükleyin. Bu sayede oyun güncellenecek.

PUBG Mobile APK Güncellemesi Nasıl Yapılır?
PUBG Mobile APK Güncellemesi Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile Nedir?

OrijinalPLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS artık cepte. Özgürce, istediğin yerde ve istediğin zaman oyna. PUBG MOBILE, mobilde en heyecanlı ücretsiz çok oyunculu aksiyon oyunu deneyimini sunuyor. Oyuna katıl, ekipmanlarını kuşan ve savaş. Efsanevi 100 oyunculu klasik savaş, ağır silah modu, hızlı 4v4 takımlı ölüm maçı ve zombi modlarında hayatta kal. Hayatta kalmak başarının anahtarıdır ve son hayatta kalan kazanır. Görev çağırdığında atış serbest!

Yılın Mobil Oyunu 2018 – Golden Joystick Award
En İyi Oyun, Hayranların Favorisi, En Rekabetçi Oyun – Google Play 2018 Ödülleri

“Kesinlikle olağanüstü” – IGN
“Mükemmel” – Pocket Gamer
“Oyuncular bu oyunu bırakamıyor” – Vice

PUBG Mobile Nedir?
PUBG Mobile

ÜCRETSİZ MOBİL OYUN – Unreal Engine 4 ile geliştirildi. Mobilde konsol kalitesi. Dudak uçuklatan HD grafikler ve 3D sesler. Kişiselleştirilebilir mobil kontroller, eğitim modları ve sesli sohbet. Mobilde kusursuz kontrol, gerçekçi balistik ve silah kontrollerini deneyimle.

AYRINTILI SAVAŞ HARİTALARI – Erangel, Miramar, Vikendi ve Sanhok’ta en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş devasa haritalarda, çeşitli savaş alanları, gece ve gündüz döngüsü ve rastgele hava koşullarıyla hiç olmadığı kadar gerçekçi bir deneyim yaşa. Şehir sokaklarından buzlarla kaplı tundraya ve sık ormanlara kadar her savaş alanında uzmanlaş ve kendi stratejini kurarak kazan.

ÇEŞİTLİLİK VE DERİNLİK – 100 oyunculu Klasik mod, dinamik ağır silah modu, hızlı Eğlence modu ve 4v4 Takımlı Ölüm Maçı veya Zombi modları seni bekliyor. Herkese uygun bir seçenek bu oyunda bulunabilir! Herkese uygun bir seçenek bu oyunda bulunabilir. Tekli, Eşli veya 4 oyunculu Takımlı modlarda oyna. Silahını istediğin şekilde kullan! İster yalnız bir kurt olarak oyna, istersen Klanından gelen yardım çağrısına kulak ver! BŞN (Birinci Şahıs Nişancı), ÜŞN (Üçüncü Şahıs Nişancı) modlarıyla oynanabilir, her zemine uygun araçlar ve gerçekçi silahlardan oluşan bir cephanelik bulunur. Final bölgesine seni götürecek aracı ve malzemeleri bul!

PUBG Mobile

DURMADAN BÜYÜYOR – Günlük etkinlik ve mücadelelerin yanı sıra aylık güncellemeler ile PUBG MOBILE durmadan zenginleştirmeye ve gelişmeye devam ediyor. Alınan hile karşıtı önlemler, herkesin kurallara göre oynadığı adil ve sorunsuz bir oyun deneyimini garantiliyor.

PUBG Mobile Güncelleme Nasıl Yapılır? sorusunu 2020 yılına ait güncellikte cevapladık. Konuyu detaylandırmaya ve merak edilen soruları cevaplamaya devam edeceğiz. Aynı zamanda oyuncuların konuyla ilgi işlerine yarayacak bilgileri’de buradan aktarıyoruz.

6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.