PUBG Mobile BlackPink Kostümlerini Bedava Al

PUBG Mobile BlackPink Kostümlerini Bedava Al

PUBG Mobile BlackPink Kostümlerini Bedava Almak isteyenler için bir fırsat sunuyoruz. Düzenleyeceğimiz çekilişlerle hediyelere kolayca sahip olabilirsiniz. Mobil oyun dünyasına yön veren ve dünya genelinde çok büyük bir oyuncu kitlesini elinde bulunduran PUBG Mobile oyuncularını mutlu edecek hamleler yapmaya başladı.

Güney Kore’de K-POP türünde şarkılar yapan BlackPink grubu ile anlaşmaya vardılar. Bu anlaşma sonrasında PUBG Mobile oyununda BlackPink Aksesuarları ve Kostümleri oyuna eklenecek. Bizde sizler için oyuna eklenecek olan tüm BlackPink aksesuarları ve kostümlerini çekilişle dağıtacağız.

PUBG Mobile BlackPink Aksesuarları ve Kostümleri Bedava Nasıl Alınır?

PUBG Mobile BlackPink Aksesuarları ve Kostümleri için düzenlediğimiz çekilişe aşağıdaki şartları yerine getirerek katılabilirsiniz. Her katılımcı listeye eklenecek ve kazandığı bilgisi mail adresi üzerinden verilecek. Her hafta çekilişe katılan oyunculara sırayla gönderilecek. Bu sayede herkesin kazanması sağlanacak.

  1. Yazıya Yorum Yapın ( İsim ve Mail Adresini Doğru Girin)
  2. Yazıyı Paylaşın
PUBG Mobile BlackPink Aksesuarları ve Kostümleri Bedava
PUBG Mobile BlackPink Aksesuarları ve Kostümleri Bedava

PUBG Mobile BlackPink Kostümlerini Bedava Almanız için gereken 2 basit kuralı yukarıda söyledik. Eksiksiz yapan her oyuncu çekilişe katılmaya hak kazanacak.

3
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 4 Yorum
  1. Ali celik dedi ki:

    Bekliyorum abi

    1. ORHUN ANGUNER dedi ki:

      Listeye eklendin

  2. Metin dedi ki:

    Helooooo

    1. ORHUN ANGUNER dedi ki:

      Listeye eklendin