WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme

WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme

WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme. WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme Nedir? WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme İPhone İOS. WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme Android. İnsanlar WhatApp uygulaması içerisinde gönderilen ve alınan fotoğrafların nasıl albüme geleceğini veya albüme gelmesi’nin ne olduğunu sormuş. Biz ise kipçe bu sorulara cevap verdik.

WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme Nedir?

WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme Nedir?
WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme Nedir?

WhatsApp içerisinde sizin arkadaşlarınıza gönderdiğiniz fotoğraflar zaten sizin galerinizdedir. Onların size gönderdiği fotoğrafları indirirseniz veya hemen uygulamadan ayarlar kısmına girip her zaman anlık indir derseniz ise onların size gönderdiği her fotoğraf veya video galerinize kaydedilir. Sanki internetten bir fotoğraf veya video indirmişsiniz gibi ama aslında gerçekten öyle yapmış olursunuz ve otomatik olarak galeriye kaydedilir.

WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme İPhone İOS

Ben kişisel olarak WhatsApp mesajlaşma uygulaması’nın arayüzü’nü İOS iletim sistemi içerisinde daha hoş bulmuşumdur. Sizin bir şey yapmanızı gerektiren herhangi bir durum yoktur eğer gelen içeriği görüntülemek için indirdiyseniz galerinize zaten düşer.

Bu durum otomatik olsun diyorsanız ayarlar kısmından gelen içerikleri otomatik indir, dediğinizde uygulama size gelen her fotoğraf ve videoyu siz internete bağlandığınız an indirir ve albümünüze kaydeder.

WhatsApp Fotoğrafları Galeriye Kaydetme Android

Gerçekleştirmeniz gereken hiçbir süreç yoktur. Albümünüzde istediğiniz içeriği indirmiş olmanız yeterlidir. Bu sayede size gönderilen her türlü dosya, resim ve video kaydedilir. Özellikle resim ve videolar ise galeriye düşer.

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.