İnstagram Rozet Alma Rehberi

İnstagram Rozet Alma Rehberi

İnstagram Rozet Alma Rehberi. İnstagram Rozet Nedir? İnstagram Rozet Nasıl Alınır? İnstagram Rozet Ne İşe Yarar? İnstagram da mavi rozet sahibi olmak açıkçası sizi ilgi çekici kılar çünkü herkes tarafınca alınabilen veya erişilmesi kolay olan bir rozet değil. Bu rozet sizin siz olduğunuzu ve yalancı hesap yani fake olmadığınızı doğruluyor. Bu doğrulamayı almak için belirli adımlar bulunuyor. Bu sürece dikkat etmelisiniz. İsterseniz araştırmamız sonucu nasıl bilgiler elde ettik beraber inceleyelim.

İnstagram Rozet Nedir?

İnstagram Rozet Nedir?
İnstagram Rozet Nedir?

İnstagram mavi rozet hem kişisel hesapları hem de kurumsal hesaplara doğrulanmış hesap ünvan’ı verir. Bu unvan ne işe yarıyor? Diye sorarsanız. Öncelikle birisine mesaj atarsanız. Hesabınız doğrulanmış hesap ise çok fazla dikkat çekersiniz ve bu size öncelik kazandırır. Sponsorluk ve reklam anlaşmalarında firmaları ve kişileri öne çıkaran bir özelliktir. Ek olarak doğrulanmış bir hesaba sahipseniz insanların sizin adınızı kullanarak sahte hesap açıp başkalarını kandırma ihtimali ortadan kalkar.

İnstagram Rozet Nasıl Alınır?

İnstagram da mavi tik diğer bir adı ile doğrulanma rozeti almak için ayarlar sekmesine giriniz. Sonrasında hesap bölmesine tıklayarak devam ediniz. Devamında aşağıya doğru indikçe doğrulama talebi kısmını göreceksiniz. Bu kısma tıklayarak gerekli başvuru kısmını açmış olursunuz. Sonrasında İnstagram’ın doğrulama için sizden doldurmanızı istediği boş kısımları doldurup kimlik fotoğrafınızı yükleyerek doğrulama talebinizi gönderebilirsiniz.

İnstagram Rozet Nasıl Alınır?
İnstagram Rozet Nasıl Alınır?

İnstagram Rozet Ne İşe Yarar?

Bu rozet sizin sahte hesaplarınızı açarak insanları kandırmaya çalışan kişilerin önüne geçer. Ek olarak mavi tık İnstagram da bir güç göstergesidir. Bu rozet sayesinde çok daha kolay dikkat çekersiniz. Takipçiniz artabilir. Ek olarak sponsorluk ve reklam anlaşmalarını daha kolay ayarlayabilirsiniz. Başvuruyu yaptıktan sonra İnstagram’ın ne zaman döneceği belli olmuyor veya kabul alıp alamayacağınızın ama denemekten zarar gelmez. 

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.