Assassin’s Creed Valhalla, Nors Mitolojisi Videosu Paylaştı

Assassin’s Creed Valhalla, Nors Mitolojisi Videosu Paylaştı

Ubisfot, Assassin’s Creed Valhalla oyunundaki Nors Mitolojisi hakkında bir video paylaştı. Oyun henüz çıkmadan oyuncular hikayeye ortak olmaya başlıyor. Bu tür mitolojik temalı oyunlardaki en büyük eksikelerden bir tanesi oyuncuların hikayeye kendisini kaptıramaması oluyordu. Fakat Ubisoft ekibi Assassin’s Creed Valhalla için böyle bir şeyin olmaması adına Nors Mitolojisi gibi video, görseller ve metinler hazırlayarak oyunculara temanın hikayesini aktarıyor. Bu sayede oyuna başlayan oyuncular hem karakter hem de hikayeye kendilerini tamamen verebilecekler.

Assassin’s Creed Valhalla: Nors Mitolojisi Nedir?

Assassin's Creed Valhalla: Nors Mitolojisi
Assassin’s Creed Valhalla: Nors Mitolojisi

Assassin’s Creed Valhalla oyununda içerisinde bulunacağımız Nors Mitolojisi bir oyuna en çok yakışabilecek temalardan bir tanesidir. Oyunda Viking dönemindeki İngiltere seferlerine katılarak hem yağmalamalara tanık olacağız hem de acımasız savaşlara. Valhalla için gözlerini karartan Vikingler karşılarındaki hiç bir düşmanı tanımayacaklar.

Oyundaki büyük çoğunluğumuz o zamanki İngiltere toprakları sınırlarında geçiyor. Peganlık ve Hristiyanlık haricinde oyunda göreceğimiz en yaygın bir diğer din ise Vikinglerle birlikte gelen tanrılar oluyor. Odin, Thor, Freya ve Loki gibi isimleri Filmlerden gördüğünüzle değil dini boyutlarıyla bu oyunda anacaksınız.

Assassin’s Creed Valhalla: Nors Mitolojisi Videosu

Assassin’s Creed Valhalla: Nors Mitolojisi

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.