Google Family Link Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır?

Google Family Link Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır?

Anne babalar bilindiği üzere korumacı olurlar. Bu oldukça normal ve kabul edilebilir bir durum. Çocuklarını anlık olarak takip edebilmek ve çocuğunun cihazından veri görmek için Google family link kuran anne babalar şimdi bazı sebeplerden dolayı Google family link kaldırma işlemi nasıl yapılır? Diye soru soruyorlar. Bizler bugün sizlere yardımcı olabilmek için belli başlı araştırmalar yaptık. Bu araştırmalarımızı sizler için kaliteli bir makaleye dönüştürdük. Google family link kaldırma işlemi nasıl yapılır? Bunu beraber inceleyelim.

Google Family Link Nedir?

Google Family Link Nedir?
Google Family Link Nedir?

Google family link ile yetişkinler çocuklarının Android işletim sistemine sahip cihazlarda tamamen neler yaptığını görebileceksiniz. Ne videolar izlediğini, hangi fotoğrafları albümünde barındırdığına ve internette ne arattığına kadar Google family link sayesinde görebilirsiniz ama bazı sebeplerden dolayı ve hatta belki de çocukları büyüdüğü için bazı yetişkinler bu bağlantıyı koparmak isteyebilir.

Google Family Link Nasıl Kaldırılır?

İlk olarak bahsi geçen çocuk 13 yaşından küçük ise Google family link uygulaması ile yetişkin isterse çocuğunun Google hesabını silme hakkına da sahiptir. Devamında çocuğunuzun hesabını sadece o cihazdan kaldırırsanız eğer o zaman sadece o cihazdan veri alamazsınız. Çocuğunuzun hesabının bulunduğu herhangi bir cihazdan veri almaya devam edersiniz. Tam anlamı ile Google family link uygulamasını kaldırıp bütün bağlantıları koparmak için çocuğunuzun cihazına ihtiyacınız olacak. Bu işlemleri sırasıyla gerçekleştiriniz.

Google Family Link Nasıl Kaldırılır?
Google Family Link Nasıl Kaldırılır?

1) Ebeveyn Google Hesabınızda oturum açın.

2) Çocuğunuzu seçin.

3) Ebeveyn ayarları ardından Diğer’i tıklayın.

4) Soldaki menüde Hesap bilgileri’ni seçin.

5) Hesabı ve Verileri Sil’i seçin.

Soru – Cevap: Google Family Link Nasıl Kaldırılır?

Aile Korumaları Nasıl Kaldırılır?

Bunun dışındaki aile korumaları operatör uygulaması veya telefon içerisindeki ayarlar incelenerek kaldırılabilir. Ek olarak umarım Google family link nasıl kaldırılır? Anlatabilmişizdir. 

13
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.