Telegram Mesaj Engeli Kaldırma İşlemi

Telegram Mesaj Engeli Kaldırma İşlemi

Telegram çıktıktan sonra ünlü olmuş devasa bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp uygulamasından farklı olarak Telegram gruplarında kişi sayısı sınır yoktur.  Birçok sosyal medya platformunda veya WhatsApp uygulamasında da olduğu gibi Telegram içerisinde de yazışmak istemediğiniz kullanıcıları engelleyebilirsiniz. Bazen insanlar bu durumdan vazgeçebilir veya kısaca sinirli olduğu birini affedebilir. Böyle durumlarda Telegram mesaj engeli nasıl kaldırılır? Bu soru’nun cevabını inceleyeceğiz. Telegram mesaj engeli kaldırma işlemi detayları makalemizde bulunuyor.

Telegram Mesaj Engeli Nedir? Ne İşe Yarar?

Telegram Mesaj Engeli Nedir? Ne İşe Yarar?
Telegram Mesaj Engeli Nedir? Ne İşe Yarar?

Telegram mesaj engeli konuşmak istemediğiniz insanların size mesaj atmasını engelleyen bir özelliktir. Telegram mesajlaşma uygulaması içerisinde geçerlidir. Bu engelleme sayesinde rahatsızlık duyduğunuz kullanıcılar artık sizi rahatsız edemez. Bu sayede tacizcisinden, dolandırıcısına veya sadece nefret ettiğiniz birinden bile uzaklaşmış olursunuz.

Telegram Mesaj Engeli Kaldırma Nasıl Yapılır?

Telegram Mesaj Engeli Kaldırma Nasıl Yapılır?
Telegram Mesaj Engeli Kaldırma Nasıl Yapılır?

Telegram mesaj engeli’ni kaldırmak oldukça basit bir işlemdir. Bu süreç esnasında sizden ricam yazılanları adım adım uygulamanızdır. Yanlışla kişiyi rapor etmek veya başka bir kullanıcıyı daha engellemek istemezsiniz. 

Telegram Mesaj Engeli Kaldırma: Telefon

Telegram mesaj engeli kaldırmak için uygulamaya giriniz. Alt tarafta dişli bir çark bulunmalıdır. Ayarlar anlamına gelen bu dişli çarka tıklayınız. Sonrasında gizlilik güvenlik kısmına giriniz. O kısımda engellenen kullanıcılar bölümünü göreceksiniz. Bu bölgede eğer isterseniz engellediğiniz tüm kullanıcıları görebilir ve tek tek engellerini kaldırabilirsiniz.

Telegram Mesaj Engeli Kaldırma: Bilgisayar

Windows cihazlarda Telegram’ın web sitesine girdikten hemen sonra üst tarafta bulunan press simgesine tıklayınız. Sonrasında Telefon uygulamasındaki aynı işlemleri uygulayarak süreci tamamlayabilirsiniz. Yani gizlilik güvenlik kısmına giriniz. O kısımda engellenen kullanıcılar bölümünü göreceksiniz.

13
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Kadir dedi ki:

    Cok guzel insanlar var ama iyi

    1. ORHUN ANGUNER dedi ki:

      Evet aynen öyle