Telegram Grup Linki Paylaşma İşlemi

Telegram Grup Linki Paylaşma İşlemi

Telegram uygulaması üzerinden farklı uygulamalarda olduğu gibi kendi grubunuzu oluşturabilirsiniz. Bu herhangi bir grup veya Aileniz, sevdiklerinizle birlikte sohbet edebileceğiniz bir grup olabilir. Ayrıca kurduğunuz grup da herkesin paylaşım yapması veya yapmaması size bağlıdır. Telegram grupları son zamanlarda kitle katanma veya dolaylı yoldan gelir kazanma amaçlı kullanılmakta. Bu sebeple kurulan grupların linki farklı sosyal medya siteleri veya uygulamalarında paylaşılarak abone kazanmaya çalışılır. Konumuzda sizlere Telegram grup linki paylaşma nasıl yapılır, Telegram grup nedir gibi merak ettiğiniz konular hakkında bilgi vereceğiz.

Telegram Grup Nedir?

Telegram Grup Nedir?
Telegram Grup Nedir?

Telegram kullanıcıları birbirleri arasında veya yeni tanıştığı kişilerle hoş vakit geçirmek, bilgi edinmek, fikir paylaşmak gibi durumlar için kendilerine bir topluluk alanı oluştururlar buda grup kurma yoluyla olmaktadır. Özellikle öğrencilerin sınıf arkadaşları ile birbirlerine ders notlarını veya herhangi bir konuda bilgi alışverişi yapmak içinde kullanılmaktadır. Son zamanlarda ise Telegram grupları biraz ek gelir elde etme amaçlı kullanılmaktadır. Gruba gelen abone sayısı fazla olduğunda herhangi bir ürünün reklamını yapmak için kullanmaktalar.

Telegram Grup Linki Paylaşma Nasıl Yapılır?

Telegram’da yenisiniz veya ilk defa grup oluşturduysanız, grubunuza takipçi kazanmak için grup linki nasıl paylaşılır bilmiyorsanız aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak Telegram Grup Linki paylaşma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Telegram Grup Linki Paylaşma Nasıl Yapılır?
Telegram Grup Linki Paylaşma Nasıl Yapılır?

·         Telegram uygulamasına giriş yapın.

·         Telegram’da oluşturduğunuz Grup’a tıklayın.

·         Açılan ekranda grup isminizin yazılı olduğu alana (Üstüde olabilir) Tıklayın.

·         Karşınıza çıkan ekranda, sağ üst köşede Alt Alta ‘’üç nokta’’ işaretine tıklayın.

·         Paylaş –  Ana Ekrana Ekle yazısı çıkacaktır. Paylaş yazısına tıklayın.

·         Çıkan grup bağlantı linkini kopyalayın ve yollamak istediğiniz herhangi bir yere paylaşın.

·         Bu işlem telefonunuz üzerinde bulunan herhangi bir uygulama ( Facebook, WhatsApp) gibi uygulamalara yapılacaksa kopyalamadan paylaş dedikten sonra seçim yapıp o sosyal medya hesabının istediği bir alana yapıştırarak paylaşma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Telegram Grup Davet Linki Paylaşma Ne İşe Yarar?

Telegram Grup Davet Linki Paylaşma Ne İşe Yarar?
Telegram Grup Davet Linki Paylaşma Ne İşe Yarar?

Telegram kullanıcıları grup davet linkini genellikle arkadaş kazanma, daha çok takipçi kazanma amaçlı kullanırlar. Belirli kesim ise Çevresindeki arkadaşları ile sohbet amacı ile kullanılır. Bazı durumlarda telegram üzerinden sizi bulamıyor olabilirler. Bu yüzden grup davet linkini paylaştığınızda sizleri bulmaları daha hızlı ve kolay olur. Bu sayede hem grubunuzun gelişimi açısından hemde sizin daha kolay bulunabilmeniz için yarayışlı bir işlemdir. Farklı Telegram konuları için sitemizin arama kısmından arama yapıp bilgi edinebilirsiniz.

49
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.