Cyberpunk 2077 İçin Açılan Dava Büyüyor

Cyberpunk 2077 İçin Açılan Dava Büyüyor

Cyberpunk 2077 oyununun PS4 kullanıcılarına yarattığı olumsuz etki sonrasında açılan dava büyüyor. CD PROJEKT RED dava için sert bir hamle yapacak.

Rosen Law isimli hukuk bürosu Cyberpunk 2077 için açtığı davanın etkileri hala sürüyor. Oyunun geliştiricisi CD PROJEKT RED şirketinin oyunla ilgili yatırımcıları yanıltması ve onları zarara sürüklemesiyle ilgili dava açmıştı.

Cyberpunk 2077 Davasında Kazanan Kim Olacak?

Cyberpunk 2077 Davası, oyunun geliştiricisi CD PROJEKT RED ve Rosen Law arasında gerçekleşiyor. Gerçekten de yatırımcıları yanıltacak ve onları zarara sürükleyecek yalanlarla mı bu oyunu geliştirdiler. Yoksa beklenmeyen aksaklıklar pahalıya mı patladı?. Tüm bu soruları davanın ilerleyen süreçlerinde öğreneceğiz.

Cyberpunk 2077 Davası
Cyberpunk 2077 Davası

CD PROJEKT RED dava ve atılan suçlarla ilgili kendilerini güçlü adımlarla savunacaklarını söylüyorlar. Oyunun başarılı grafikleri ve hikayesi oyun dünyasında çok sevildi. Fakat PS4 platformunda grafiklerin başarısızlığı oyunun adını karalamaya yetti. Tüm bu olumsuzluklar yeni yatırımcıları kaçırdığı gibi eski yatırımcılarında zarar etmesine sebep oldu.

2
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.