PUBG Report Nedir?

PUBG Report Nedir?

PUBG Report hakkında oyuncuların bilmesi gereken her şeyi cevaplıyoruz. Aynı zamanda PUBG Mobile Report Nedir? sorusunun en doğru cevabını da paylaştık. Popüler hayatta kalma oyununda sık kullanılan terimler hakkında içerikler oluşturmak istiyoruz. Bu terimlerin ne anlama geldiğini bilmeyen oyunculara açıklıyor ve detaylarını anlatıyoruz. Bu sayede oyunda birisinden Report kelimesini duyduğunuz zaman ne anlama geldiğini anlayabilecek ve ona göre davranabileceksiniz. PUBG Report için sormak istediğiniz sorularınız varsa yorum olarak yazabilirsiniz.

PUBG Report

PUBG Report, oyun içerisinde bir oyuncunun davranış ve hareketlerinden yola çıkarak onu oyunun yetkililerine şikayet etmenizi sağlayan özelliktir. Maça girdiğiniz zaman bir oyuncu küfür gibi saygısız davranışlar sergiliyorsa, hile ve illegal yazılımlar kullanıyorsa veya bunlar gibi oyunda olmaması gereken tüm olumsuz durumlarda oyuncunun ceza alabilmesi için report edebilme hakkınız bulunuyor.

PUBG Report
PUBG Report

PUBG Report edilen oyuncu hemen ceza almaz, öncelikle neden şikayet edildiği kontrol edilir ve doğru olup olmadığı incelenir. Eğer şikayet eden oyuncu şikayetinde haklıysa oyuncuya ceza verilir. Eğer şikayetçi yalan söylüyor veya yanılmışsa hiç kimse ceza almadan normal bir şekilde oyununa devam eder.

PUBG Mobile Report Etme Sistemi

PUBG Mobile Report Etme Sistemi sayesinde yapacağınız işlemi oyun içerisinde rahatsız olduğunuz oyuncuları ceza alabilmeleri için şikayet edebilirsiniz. PUBG Mobile oyunu içerisinde yer alan Report Etme özelliği her oyuncunun kullanabileceği bir özelliktir. Tabi ki report ettiğiniz oyuncular hemen ceza almayacaklardır. Sizin report sisteminde belirttiğiniz suçları yerine getirdiği tespit edildiği taktirde ceza verilecektir.

PUBG Mobile Report Etme Sistemi
PUBG Mobile Report Etme Sistemi

Rakip oyuncuları haksız yere report etmekten uzak durun. Eğer sürekli olarak haksız yere şikayetlerde bulunursanız ileride yapacağınız gerçek şikayetler de göz ardı edilebilir. Her oyuncunun report sistemini kullanırken bir puan sıralaması vardır. Bu sayede oyun yetkilileri oyuncuların report etme nedenleri ve doğruluklarına bakarak rakipleri daha hızlı cezalandırabiliyor.

PUBG Mobile Report Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile Report Nasıl Yapılır? genellikle oyuna yeni başlayanlar veya bu özelliği daha önce hiç kullanmamış oyuncuların merak ettikleri bir soru. Sistemin değiştiğinden dolayı yeni cevapladığımızı düşünmeyin. Konu hakkında bilgisi olmayanlara rehber olarak anlatacağız. Eğer sistemi daha önce kullandıysanız ve nasıl çalıştığını biliyorsanız PUBG Mobile Report Nasıl Yapılır? sorusunun cevabı sizin için önemli değildir.

PUBG Mobile Report Nasıl Yapılır?
PUBG Mobile Report Nasıl Yapılır?

Oyun içerisinde bir oyuncuyu maç sonu veya maç içerisinde ismine sağ tıklayarak şikayet et butonuna bastıktan sonra oyucuyu şikayet etmek istediğiniz kategoriyi seçip ardından da açıklama yazmanızla gerçekleşecektir. PUBG Mobile oyunu içerisinde report etme işlemi oldukça basittir. Bu sayede oyuncuları şikayet edebilir ve işledikleri suçlar yüzünden ceza almasını sağlayabilirsiniz.

8
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.