How to Reach Conqueror in PUBG Mobile (2021)

How to Reach Conqueror in PUBG Mobile (2021)

How to Reach Conqueror in PUBG Mobile sorusunu sorunalar için 2021 yılında güncel cevapları açıklıyoruz. Aynı azmanda bu soruların neden sorulduğu ve ne anlama geldiğini de açıkladık. Tüm dünyanın severek oynadığı popüler hayatta kalma oyununda şu sıralar sona kalmak için değil de oyuna girebilmek için daha fazla mücadele ediliyor. How to Reach Conqueror in PUBG Mobile gibi bir çok farklı soruları cevaplamaya devam edeceğiz. Eğer sizin de sormak istediğiniz bir sorunuz varsa yorum olarak yazabilirsiniz.

How to Reach Conqueror in PUBG Mobile

PUBG Mobile oyununu bu kadar popüler yapan hayatta kalma düzenin verdiği rekabet hırsı. Bu tarz çevrim içi oyunlardaki dereceli sistemi de bu rekabet hırsının en büyük temellerini oluşturuyor. Herkes en iyi olmak ister fakat en iyi olabilmek için bilinmeyen bir formül vardır. Şimdi tabi ki bu formülü ne kadar biliyoruz desek de yalan olur çünkü bu formül oyuncularda gizlidir. How to Reach Conqueror in PUBG Mobile sorusundan da anlayacağınız üzere sizde formülün cevabını dışarda arayanlardansınız. Fakat bu hastalığa şifa sizde saklıdır. Bunu nasıl anlayacağınız ve gün yüzüne çıkartabileceğinizden bahsedeceğiz.

How to Reach Conqueror in PUBG Mobile
How to Reach Conqueror in PUBG Mobile

Bilindiği gibi Fatih rütbesi oyundaki en büyük rütbedir. Oradaki oyuncular profesyonel oyuncularma mücadele edebilir, büyük yarışmalara ve organizasyonlara katılabilirler. Orada olmak çok zor değil fakat emek ve ilgi isteyen bir yer. Eğer her gün oyuna ayırabileceğiniz minimum 5 saatiniz yoksa bu meraktan vaz geçin. Şimdi diyeceksiniz ki ben günde 2 saat oynayarak da küme atlıyorum. Fakat Fatih rütbesi her gün güncellenen bir kümedir. Aktif olarak sürekli maç oynayarak puanınızı arttırmazsanız bir kaç gün içerisinde kümeden düşersiniz.

Oyuncular yerli kaynaklarda bulamadığı “PUBG Mobile Oyununda Nasıl Fatih Olunur?” sorusunun cevabını “How to Reach Conqueror in PUBG Mobile” ile arıyorlar. Yabancı kaynaklar hem daha güncel hem de bir çok kaynağı barındırdığı için yerli oyuncularda artık yabancı sorgular yapmaya başladılar.

PUBG Mobile Oyununda Nasıl Fatih Olunur?

Öncelikle oyun ayarlarınızı tekrar yapmanız gerekiyor. Yani oynarken performansa yönelik bir ayar yapın. Böylelikle kasma, takılma ve donma gibi problemlerden kurtularak sorunsuz bir oyun deneyimi yakalamanız gerekiyor. Sonrasında bolca alıştırmalar yapmanız gerekmektedir. Bir düşmanı gördüğünüz zaman onun eşya üstünlüğü olsa dahi nasıl öldürebileceğinizi öğrenin. Bunun için hızlı, atik ve doğru atış atmanız gerekmektedir. AİM geliştirme oyunu gibi tarayıcı veya mobil oyunlarda hem refleks hem de atış becerilerinizi arttırın.

Oyundaki silahlara hakim olun. Her ne silahı olursa olsun onu nasıl kullanabileceğinizi bilmek çok önemli. Maçlarda hangi durumlarda kalabileceğinizi tahmin edemezsiniz. Her duruma hazırlıklı olmak sizi fatihe yaklaştıracak çok önemli bir adımdır. Ayrıca kural ihlalleri yapmaktan da sakının. Hile veya bug gibi şeyler, küfür hakaret dahi olabilir. Sadece oyununuzu oynayın ve daha iyi oynayın.

Dereceli maçlarda girdiğiniz haritalara hakim olun. Nerede neyin olduğunu ve nerelere pusabileceğinizi bilmeniz lazım. Maçlarda harita küçüldükçe farklı alanlara yoğunlaşmanız gerekiyor. Bu gibi durumlarda nerelere gitmeniz gerektiğini iyi hesaplamanız sizi birinciliğe taşıyacaktır. Bunun için bolca antrenman yapmalısınız. Anlayacağınız gibi sizi fatih rütbesine çıkartacak olan anahtar sizde saklı. Siz ne kadar emek gösterirseniz o kadar yükselirsiniz.

2
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.