Among Us Türkiye PS4 ve 5 Fiyatı

Among Us Türkiye PS4 ve 5 Fiyatı

Among Us PS4 ve PS5 konsollarına çok yakında geliyor. Türkiye üzerinden satın alacaklar için oyunun güncel fiyatı hakkında bilgilendirmeler de bulunduk. Hem TL hem de Dolar ile ne kadar fiyata satılacağını şimdiden öğrenebilirsiniz. Konuyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Dünyanın en popüler hayatta kalma oyunlarının başında gelen Among us ilk olarak Bilgisayar kullanıcıları için tasarlansa da popülerliği sonrasında mobil platforma da geçiş yapmıştı. Şimdi ise PS4 ve PS5 oyun konsollarında da yerini alacak.

Among Us PS4 ve PS5 Fiyatı

Among Us PS4 ve PS5 için çıkacağını Playstation tarafından paylaşılan bir video ile öğrenmiş olduk. Konuyla ilgili henüz resmi açıklamalar gelmedi fakat oyunun ne kadar olacağı en merak edilen sorular arasında yer alıyor. Paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. PS4 ve PS5 için henüz fiyat tablosu belli olmasa da 2021 yılında çıkacağı bilinen tek gerçek.

Among Us PS4 ve PS5 Fiyatı

Among Us PS4 Fiyatı: 30 TL

Among Us PS5 Fiyatı: 45 TL

Fiyat tablosunda oluşacak değişikleri buradan güncel şekilde aktaracağız. Yabancı haber sitelerinin Among Us Ne Kadar? olacak sorusuna verdiği cevaplardan yola çıkarak fiyat tahmininde bulunduk. Fakat yukarıda açıkladığımız fiyat aralıkları resmi değildir.

2
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.