Clash of Clans Sohbet Temizleme Nasıl Yapılır?

Clash of Clans Sohbet Temizleme Nasıl Yapılır?

Clash of Clans oyununda sohbet temizleme özelliğine ait kodu kullanarak tüm konuşulanları temizleyebilirsiniz. Bunu nasıl yapacaklarını bilmeyenler için nasıl yapılır? sorusunu detaylarıyla cevapladık. Günümüz popüler çevrim içi oyunlarında olmazsa olmaz özellikler arasında sohbet yer almaktadır. Oyuncular sohbet üzerinden bir birleri ile oyun içerisinden konuşabilir veya genel sohbet sayesinde tüm oyuncuların konuşabildiği bir sohbete katılabilirler. Bazen sohbette hem sizi hem de başkalarını rahatsız edebilecek mesajlar olabilir, hatta bazen sizin yazdığınız yazılarda da yanlışlıklar veyahut fikrinizin değişmesi yazdıklarınızı silmenizi gerektirebiliyor. Bu gibi durumlarda kalırsanız Clash of Clans Sohbet Temizleme Nasıl Yapılır? sorusu için verdiğimiz kodu kullanabilirsiniz.

Clash of Clans Sohbet Temizleme Nasıl Yapılır?

Clash of Clans Sohbet Temizleme, oyun içerisinde böyle bir özellik bulunmamaktadır. Genel sohbet haricinde kişilere yazdığınız özel mesajlar ve hatta klan mesajları dahil hiç bir sohbet penceresindeki mesaj silinemez. Bunun sebebi oyun içerisindeki sohbetlerin depolanmamasından kaynaklanmaktadır. Yani Clash of Clans gibi büyük bir oyunda nasıl sohbet temizlenemez diye sitemde bulunmak haklı bir sebep olabilir fakat bu mesajların depolanmaması oyun içindeki sohbetin de temizlenmemesini sağlar.

Oyun içerisinde sohbet temizleme yoktur fakat temizlemek istediğiniz bir sohbet varsa aşağıda verdiğimiz kod sayesinde daha önceki tüm mesajları kaybedebilirsiniz. Eğer birisinin attığı mesajlardan bunaldıysanız ismine tıklayın ve engelleyin bu sayede onun attığı mesajları daha göremezsiniz. Eğer genel olarak mesajlardan sıkıldıysanız ve görmek istemiyorsanız aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Clash of Clans Sohbet Temizleme Kodu

Clash of Clans Sohbet Temizleme Kodu aslında sohbet penceresinde çalışan bir kod değildir, fakat mesaj paneline yazdığınız zaman sohbetteki tüm mesajların kaybolduğunu göreceksiniz. Aynı zamanda sizinle aynı sohbet penceresini gören diğer oyuncular da sohbetin temizlendiğini görecektir.

Clash of Clans Sohbet Temizleme Kodu
Clash of Clans Sohbet Temizleme Kodu

Clash of Clans Sohbet Temizleme Kodu:

Sohbet Temizlendi…
.
.
.
.
.
.
.
.
.

112
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Qqq dedi ki:

    Süperr