Alien İsolation Türkçe Yama İndir (2021)

Alien İsolation Türkçe Yama İndir (2021)

Alien İsolation oyununu Türkçe Yama haliyle oynamak istiyorsanız 2021 yılına ait güncel dosyaları indirin ve kurulumu hemen yapın. Profesyonel olarak oyun çeviri ekibiyle hazırlanan dosyalarla bam başka bir deneyim yaşayacaksınız. Genellikle Alien İsolation Türkçe Yama İndir seçeneklerini arayan oyuncuların nasıl yapılır? gibi sık sordukları soruları da cevaplamaya çalıştık. Günümüz oyunları o kadar evrimleşti ki, artık anlattıkları hikayeleri anlamadan oyundan tam zevk alamıyor derecelere geldik. Hatta bazı oyunların hikayeleri o kadar kuvvetli ki, onlarla ilgili film veya dizi dahi yapılıyor. Tam da bu yüzden Türkçe çevirisi yapılmış yamalı halini oynamadan Alien İsolation oyununu oynadık demeyin.

Epic Games veya Steam üzerinden dahi oyunu oynarken sizlere sunduğumuz Türkçe yamalı halini kullanabileceksiniz. Eğer kurulumunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız aşağıda anlattığımız “Nasıl Yapılır?” sorusunun cevabını okuyun. Orada 2021 yılına özel sunulan Alien İsolation Türkçe Yama dosyalarını indirdikten sonra kurulum aşamaları anlatılmaktadır. Oyundaki rekabeti  The Creative Assembly tarafından geliştirilen hayatta kalma ve korku temalı Alien: Isolation isimli oyun 2015 yılı sonlarında yayınlansa dahi üzerinden geçen 6 yıldan fazla süredir hala Türkçe dil desteğinin gelmemesi oyuncuları oldukça üzüyordu.

Alien İsolation Türkçe Yama (2021)

Alien İsolation Türkçe Yama paketleri tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacaktır. 2021 yılında yapılan amatör ve yarım yamalarla kıyaslanmamalıdır. Profesyonel ekiplerce hazırlanmış bu Türkçe Yama dosyalarını aşağıdan bedava olarak indirebileceksiniz. Aynı zamanda konu hakkında merak edilen soruları da cevaplamaya devam edeceğiz. Eğer Alien İsolation Türkçe Yamasıyla ilgili bir sorun yaşarsanız veya sormak istediğiniz bir sorunuz varsa yorum olarak yazabilirsiniz.

Alien İsolation Türkçe Yama (2021)
Alien İsolation Türkçe Yama (2021)

Daha önce de çok aranan fakat kaliteli hizmet alınmayan bazı oyunların Türkçe yama hallerini sizlere sunmuştuk. Amacımız burada az oyuncu kitlesi olmasına rağmen hiç bir şekilde güzel hizmet alamayan oyunculara ulaşmak. Son zamanlara bizlere mail yoluyla ilettiğiniz bu tür içerikleri oluşturmaya devam edeceğiz. Alien İsolation Türkçe Yama hakkındaki diğer araştırma detaylarımız da aşağıdadır.

Alien İsolation Türkçe Yama İndir

Alien İsolation Türkçe Yama İndir adı altında yabancı kaynaklarca oluşturulan İnternet siteleri de bulunmaktadır. Genellikle her oyunla ilgili sözde Türkçe Yama dosyalarını içeren siteleri hazırlıyorlar ve paylaşıyorlar. Amaçları Alien İsolation oynayan ve Türkçe Yama arayan oyuncuları dolandırmak. Bu stratejileri farklı ülkelerde de uyguluyorlar. Önce oyunculara istedikleri dile ait yama dosyasının onlarda olduklarını inandırtıyor sonrasında ise hain planlarını başlatıyorlar.

İndirmek istediğiniz dosyaların içerisine zararlı yazılımlar yerleştirmekteler. Bu zararlı yazılımlar cihazınızda bulunan kişisel bilgilerinizin çalınmasına sebep olacaktır. Kesinlikle Alien İsolation Türkçe Yama İndir seçeneklerini işaretlerken 2021 yılında açılan yabancı sitelere körü körüne güvenmeyiniz. Aynı zamanda bir diğer dolandırıcılık yöntemi olarak da sizden telefon numarası istiyorlar. Dosyayı indirmek için onay verme adı altında numaranızı istediklerinde izniniz dışında bir tarifeye abone oluyorsunuz ve otomatik para kesiliyor. Artık günümüz dolandırıcılık yöntemlerini fark edin ve bunlara kurban gitmeyin.

Alien İsolation Türkçe Yama Nasıl Yapılır? (KURULUMU)

Alien İsolation Türkçe Yama olarak yukarıda verdiğimiz indir bağlantıları ile dosyaları cihazlarınıza yükleyiniz. Daha sonrasında RAR içerisinden dosyayı çıkartarak Alien İsolation oyununun kurulu olduğu dosyaların içerisine aynı isimdeki dosyayla yer değiştirin. Nasıl Yapılır? sorusunun cevabı bu kadar basitti. Kurulumunu sizlere anlattık, diğer merak ettiğiniz sorularınızı cevaplamaya devam edeceğiz.

Alien İsolation Nedir?

Ticari uzay aracı Nostromo’nun kaybolmasının üzerinden 15 sene geçmiştir. Geminin uçuş kayıt ünitesi sonsuz boşlukta tesadüfen bulunmuş, Sevastopol İstasyonu’na götürülmektedir. Bu yeni gelişmenin neticesinde, kayıp gemi mürettebatından Ellen Ripley’ın kızı mühendis Amanda Ripley, Christopher Samuels tarafından Weyland-Yutani şirketi adına keşif ekibine davet edilir. Yolculuk fikrine ilk başta soğuk yaklaşan Amanda, 10 yaşından beri yokluğunu hissettiği annesinin akıbetini öğrenme umuduyla daveti kabul eder.

Keşif ekibi, kaptan Diane Verlaine idaresindeki ticari kurye gemisi Torrens ile birlikte yola koyulur. Sevastopol İstasyonu’na yanaşırken yaşadıkları bir kaza, uzay aracının hasar almasına, ekibin de ayrı düşmesine neden olur. Amanda bir şekilde istasyona girmeyi başarsa da karşılaştığı manzara hiç de beklediği gibi değildir. İstasyon büyük ölçüde boşalmış, sivil toplumda da büyük bir çöküş yaşanmıştır. Bu kaos ortamında, silahsız, bir başına kalan Amanda Ripley insanları bu hale getiren şeyi keşfettiğinde macera bambaşka bir boyut kazanır.

7
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.