Cam Tavanlar Lujuria Ne Demek?

Cam Tavanlar Lujuria Ne Demek?

Cam Tavanlar Lujuria Ne Demek? yeni bölümü izleyenlerin kafasını karıştıran bir soruyu cevapladık. 2. Bölümde bahsediye Lujuria izleyicilerin “Liriya veya Lujirya” olarak anlamasına da sebep oldu. Leyla ile Süreyya arasında geçen bu konuşmanın tam can alıcı kısmını anlayamayan seyirciler oldukça merak içerisinde. Sizler için Liriya, Lujirya veya doğrusuyla Lujuria ne demek? araştırdık ve bulduk.

Cam Tavanlar Lujuria (Liriya, Lujirya) Ne Demek?

Cam Tavanlar dizisinde Leyla karakterin Süreyya ile aralarında geçen bir diyalogda söylenen Lujuria kelimesinin anlamı oldukça merak edilmeye başlandı. Süreyya, Leylaya açacağı restoranın adını beğenmesi halinde teklifini kabul edeceğini söylemişti. Bunun üzerine ise Leyla zihnini kontrol ettikten sonra Lujuria ismini söyledi. Tam olarak kelimenin ne demek olduğunu açıklayacakken, Süreyya anlamını biliyorum dedi ve bilinmeyen bu kelimeyi daha da sırlar dünyasına soktu.

Liriya ve Lujirya doğru bir telaffuz değildir. Lujuria doğru bir kelimedir ve İspanyolca da şehvet anlamına gelir.

Cem Kumcu karakteri ile olan yakınlaşmalarından doğan şehveti yeni restoranın ismine koyduğu düşünülmektedir. Yine de bir sonraki bölümlerde bu isim konusu tekrar açılacak ve bir açıklama getirilecektir.

26
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.