Bullet Echo Taktikleri (2021) Önemli

Bullet Echo Taktikleri (2021) Önemli

Bullet Echo Taktikleri arayan oyuncular için 2021 yılında muhakkak bilmeniz gereken önemli yeni taktikleri sizlere anlatıyoruz. Kazanmak isteyenler ve kaybetmekten nefret edenler için hem basit hem de kritik taktikleri içermektedir. ZeptoLab tarafından geliştirilen Android ve İOS işletim sistemli akıllı telefonların rol yapma oyunu kategorisindeki başarılı bir oyundur. Yeni başlayanlar veya uzun süredir dahi oyunu oynayan oyuncular Bullet Echo Taktiktleri araştırmaları yapmaları gerekmektedir. Oyun içerisinde daha iyi performans sergileyerek tüm aşamaları sorunsuz geçmek için burada sizlerle paylaşacağımız taktikler oldukça önem arz etmektedir. 2021 yılında oyunun en güncel sürümü göz önüne alınarak hazırlanmıştır.

Bullet Echo Taktikleri

Bullet Echo oyununda uygulayarak başarıyı yakalayabileceğiniz bir birinden güzel taktikleri aşağıda listeledik. Oyuna gelen etkinlikleri ve kampanyaları takip etmenizi öneriyoruz. Bu sayede bir çok ödülden ve ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz. Oyuna herhangi bir para yatırmadan tüm oyunculardan daha iyi olmanın sırrı profesyonel taktikler uygulayarak Bullet Echo oyununu oynamaktan geçiyor. Android ve İOS telefonlarınızda oynarken girdiğiniz bölümleri ve karşılaşmaları kazanmak istiyorsanız aşağıdaki adımlar işinizi çok kolaylaştıracak. Buradaki bilgiler dünya genelinde profesyonel oyuncuların önerilerini ve stratejilerini içermektedir.

2021 yılı boyunca hazırladığımız bu rehberden sizlere yeni taktikleri de açıklamaya devam edeceğiz. Oyuna eklenecek yeni karakterler, haritalar ve eşyalar tüm bilinen taktiklerin değişmesine sebep olabilir. Bu yüzden her zaman en son sürüme ait güncel taktikleri uygulamaya özen gösterin. Biz burada her güncellemede işinize yarayacak yeni taktikleri de paylaşacağımız bir rehber haline getireceğiz. Aynı zamanda Bullet Echo Taktikleri haricinde sormak istediğiniz sorularınız olursa yorum olarak yazabilirsiniz.

Bullet Echo Taktikleri
Bullet Echo Taktikleri

#1 Sağlığınızı Koruyun

Bullet Echo Taktikleri verirken ilk önem vermemiz gereken konu tabi ki karakterinizin sağlığı olacak. Bunu her oyuncu biliyor fakat bu sağlık değerlerinizi korumanın bazı püf noktaları da bulunmaktadır. Eğer can ve zırh seviyeniz düşükse bir sonraki çatışmaya girmek için ilerlemek yerine geri dönüp canınızı yükseltecek eşyaları aramak daha az risklidir. Böylelikle can ve zırh oranınızı yükseltip tekrar kaldığınız yerden ilerleyebilirsiniz. Fakat yine de düşük candayken savaşmaktan kaçınmanızı öneriyoruz. Bu bir strateji oyunudur ve oyunu kurallarına göre oynamak gerekir. Gereksiz hırslar yüzünden rakibinizin kazanmasını veya öne geçmesini istemezsiniz.

#2 Doğru Konum Alın

Oyuncuların en çok yanıldığı ve bilmeden ölmelerine sebep olan bir durum. Çoğu oyuncu savaşırken nasıl bir konum alacağını bilemiyor. Rakibin atışlarından kaçmak ve kendi atışlarını isabet ettirebilmek için savaş halindeyken sürekli bir hareket halindeler. En iyi etkiyi görmek istiyorsanız çatışmaya girdiğiniz anda bir konuma geçin ve sabit durarak rakibe ateş açın. Eğer hareket ederken ateş açarsanız mermileriniz isabet etmeyecektir. Eğer rakip ateş etmiyorsa veya durduysa hemen konum değiştirebilir ve yine sabit durarak hedefe atışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

#3 İyi Zamanı Bekleyin

Oyunda her zaman birisinin canı ve zırhı fulken onunla savaşmak durumunda değilsiniz. Etrafta gezinin ve gizlenin. Sizden daha düşük can ve zırh seviyesindeki insanları gördüğünüz zaman onları hemen haklayın. Bu sayede çok efor sarf etmeden ve kendinizi büyük risklere atmadan düşmanlarınızı rahatlıkla haklayabileceksiniz.

#4 Cihaz Üstünlüğü Kurun

Eğer Bullet Echo Taktikleri paylaşıyorsak bunu okuyan hırslı oyunculara büyük tüyolarda vermek gerekiyor. Bilgisayar (PC) cihazınıza kuracağınız bir emülatör programı sayesinde oyunu bilgisayarınız üzerinden oynayabilirsiniz. Bu sayede hem daha geniş bir ekran ile düşmanları kolay fark edebilir hem de hızlı reflekslerle onları çok rahat bir şekilde alt edebilirsiniz.

127
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.