Vedat Alexander İnstagram Hesabı

Vedat Alexander İnstagram Hesabı

Vedat Alexander İnstagram Hesabı katıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı sonrasında çok araştırılmaya ve konuşulmaya başlandı. Almanyada büyüyen Vedat ve Annesinin kavuşması herkesi duygulandırdı. Olayı televizyonda izleyenler veya haber sitelerinde duyanlar ise Vedat Alexander İnstagram adresiyle ilgili araştırmalar yapıyorlar. Gerçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden olayla ilgili paylaştığı gönderiler ve videolarla daha yakından takip etmemizi sağlıyor. Eğer sizde neler olup bittiğini merak ediyorsanız aşağıda verilen resmi hesabından son dakika gelişmelerini bizzat kendisi tarafından paylaşılanlarla görebilirsiniz.

33 Yaşına kadar gerçek Annesi ve Babasını tanımayan Vedat yıllar sonra ailesine kavuştu. Müge anlının programında gerçek ailesini bulan ve annesine sarılmak nasip olan Vedat Alexander’in görüntüleri herkesi derinden etkiledi. Olayın ardından sosyal medya hesaplarının araştırılıp aslında nasıl bir insan olduğuna bakılıyor. Eğer sizde detayları öğrenmek istiyorsanız ona ait resmi hesabını takip edebilirsiniz.

Vedat Alexander İnstagram

Almanya’ya evlatlık olarak verilen Vedat Alexander yıllardır görmediği ailesini Müge Anlı sayesinde buldu. Annesiyle olan kavuşma anının duygusallığını o an izleyen herkes yaşadı. Olayın üzerine konu haber siteleri ve sosyal medyada da oldukça sık paylaşılmaya başlandı. İnsanlar Vedat Alexander İnstagram hesabını araştırarak onun yıllardır neler yaptığını ve nasıl yaşadığını merak ediyor. Aynı zamanda bu kavuşma anına tanık olanlar ona sosyal medya üzerinden ulaşarak tebriklerde bulunuyorlar.

Vedat Aexander İnstagram Hesabı
Vedat Alexander İnstagram Hesabı

“Müslüman doğdum, Hristiyan oldum. Ben kimim” diyerek gerçek ailesini arayan Vedat Alexander, camii önüne bırakılırken yanlarında bir not olduğunu ifade etti. Mektupta yazanlar Müge Anlı izleyicilerinin yüreğini burktu. “Bu iki çocuğun dünyada benden ve Allah’tan başka kimsesi yok. Aç kaldık, sokakta yaşadık. Allah kimseye zorluk yaşatmasın. Çocuklar Türkçe bilmiyor. Kim onlara yardım ederse Allah da ona yardım eder” sözlerinin yer aldığı mektup gözleri yaşarttı.

2
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.