PUBG Mobile Anna Nerede? (Hangi Haritada?)

PUBG Mobile Anna Nerede? (Hangi Haritada?)

PUBG Mobile Anna ile ilgili gelen görevleri yapmak veya oyun içerisinde bunları kullanmak isteyenler nerede? sorusunu çok soruyorlar. Bizde sizlere hangi haritada? olduğunu cevapladık ve nerede bulacağınızı gösterdik. 1.6 güncellemesiyle birlikte PUBG Mobile yepyeni bir düzene geçiş yapmaya başladı. Artık ileri teknolojinin de hayatta kalma maceralarımıza ortak olduğunu görüyoruz. Klasikleşen temadan kurtularak ilkel silahlar ve malzemelerle hayatta kalma mücadelesi vermeye çalışıyorduk. Fakat yeni güncellemelerin ardından bizi son hayatta kalan oyuncu olma yolunda önemli yardımları dokunacak olan Anna gibi bir çok yeni teknoloji de oyuna eklenmeye başladı.

PPUBG Mobile Anna Nedir?

PUBGPUBG Mobile Anna, 1.6 güncellemesiyle oyuna eklenen ve hayatta kalma mücadelesinde önemli bir rol üstlenecek olan yeniliktir. Görevde bir şeyleri Anna isimli birisine teslim etmeniz istenen öğelerle dolacak. Şuanda haritalarda herhangi bir karakter, obje veya yer bulunmamaktadır. Fakat yakında gelecek güncellemeler ve yeni sezonla birlikte Anna görevleri hakkındaki tüm güncel detaylara buradan ulaşabileceksiniz. Şuanda daha başlamadan dahi herkesin ilgisini çeken Anna hakkındaki araştırmalarımız da devam etmektedir.

PUBG Mobile oyununa yeni eklenen Anna haritada nerede bulunur? sorusunu cevaplıyor ve bulabileceğiniz galeri yerlerini gösteriyoruz. 2021 yılı için hazırlanan rehberde ayrıca hangi haritada? bulacağınızı da söyledik. Her ay oyuna gelen yeni güncellemelerle bir birinden farklı yenilikler ekleniyor. Fakat bu tarz yeni araçlar oyuna eklenince oyundaki hayatta kalma mücadelesi yerini keşfe bırakıyor. Çevrim içi oyunlarda oyuncuları zinde tutmak ve onları etkilemek için bu tür güncellemeler oldukça önemli.

PUBG Mobile yapacağı bu yenilikleri çeşitli sponsorluk anlaşmalarıyla gerçekleştiriyor ve hem oyuncuların hem de kendisinin kazanmasını sağlıyor. İngiltere’nin dev otomotiv şirketi olan Anna ile anlaşan PUBG Mobile bu güncellemede anna serisindeki arabaları oyuna ekledi. Bunu duyan oyuncular da yeni arabaya binebilmek ve deneyebilmek için nerede? sorusunu sormaya başladılar. Bu yüzden daha önceki araçlarda sorduğunuz sorulardan yola çıkarak Anna hakkında bir rehber oluşturmak istedik.

G Mobile Anna
PPUBG Mobile Anna Nedir?

PUBG PUBG Mobile Anna Nerede? ve Hangi Haritada?

PUBG Mobile oyununda son hayatta kalan oyuncu olmak için girdiğiniz tüm haritalardaki maçlarda yer almaktadır. Oyundaki çok büyük olmayan kentsel bölgelerde şans eseri karşınıza çıkabilir. Sürekli olarak bulabileceğiniz sabit bir konumda değildir. Bu Anna denilen karakteri bularak görevi yapmanız gerekmektedir.. Etkinleştirdiğiniz zaman sizin için o bölgedeki hayatta kalacak malzemeleri kolayca bulmanızı sağlayacak.

7
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.