Amazon Prime Gaming Ücretsiz (Bedava) Oyunlar – Kasım 2021

Amazon Prime Gaming Ücretsiz (Bedava) Oyunlar – Kasım 2021

Amazon Prime Gaming Ücretsiz (Bedava) Oyunlar listesini arayanlar için 2021 yılının kasım ayında oynayabileceğiniz tüm oyunları sizlere tanıtıyoruz. Her ay ücretsiz olarak yayınlanacak yeni oyunları da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Amazon Prime Gaming tarafından paylaşılan 2021 Kasım ayındaki bedava oyunları daha önce duymayanlar için oyunların tanıtımlarını da yapacağız. Bu sayede ücretsiz oynanabilecek oyunları şimdiden görecek ve öğreneceksiniz.

Amazon Prime Gaming Ücretsiz (Bedava) Oyunların Listesi

Amazon Prime Gaming Ücretsiz (Bedava) Oyunların Listesi
Amazon Prime Gaming Ücretsiz (Bedava) Oyunların Listesi

1- Rogue Heroes

Bir zamanlar huzurlu bir diyar olan Tasos’un altında karanlık bir kötülük harekete geçti… Dört Büyük Zindanın derinliklerinde Titanları kontrol altında tutan kadim mühürler büyük ölçüde zayıfladı ve hizmetkarları dünyaya dehşet saçıyor.

Uzun zaman önce mühürleri yapan Tanrıçalar, çaresiz bir şekilde bir kahramanlar grubundan halkı korkunç bir sondan kurtarmalarını istedi…

Rogue Heroes, modern rogue-lite öğeleri içeren 4 oyunculu, klasik bir macera oyunudur. Prosedürel zindanlarda savaşmak, sırlarla dolu genişleyen bir dünyayı keşfetmek ve Tasos’u kurtarmak üzere Titanları ortadan kaldırmak için arkadaşlarınla bir araya gel!

2- Liberated

Oynanabilir bir çizgi roman açın. Sayfaların hışırtısını duyun. Belki mürekkebin kokusunu bile alırsınız. Kendinizi karanlık, yağmurla ıslanmış bir şehre bırakın. Son olarak, HAREKETE SOL!

Black Mirror, Mr. Robot, The Matrix ve hatta Fight Club’dan ilham alan modern ve kült pop kültürüne saygı duruşunda bulunan bir siberpunk hikayesini ortaya çıkarın. Distopik bir yakın geleceğin kasvetli sokaklarına girin. Burada, hükümetler ve mega birlikler sizi piyonları yapmak için güçlerini birleştirdikçe insan hakları parçalanıyor. HER hareketinizin izini sürmek istiyorlar. ONLAR sizin düşündüğünüz şekilde şekillendirmek isterler. itaat edecek misin? Yoksa SAVAŞACAK MISINIZ?

Zıplayın, gizlice girin, bulmacaları çözün ve 9 mm’nizi hazır tutun. Liberated, bir grafik roman içinde sunulan beyaz eklemli bir aksiyon-macera oyunudur. Çizgi roman hikayesi, saf bir yandan kaydırmalı nişancı ile iç içe geçiyor. Önce öldür, sonra soru sor.

Görsel bir güç gösterisine hazır olun. Frank Miller’ın ve Will Eisner’ın çizgi romanlarını anımsatan muhteşem elle çizilmiş panellere tanık olun. Liberated, efsanevi çizgi roman stillerini 40’lar ve 50’lerin kara sinemasının estetik etkileriyle birleştiriyor. Işık ve gölge etkileşiminin nefesinizi kesmesine izin verin.

Devrimi getir.

3- Puzzle Agent 2

Ajan Nelson Tethers, kariyerinin en büyük davasını çözdü. Peki neden tatmin olmuyor? Hala kayıp bir silgi fabrikası ustası vakası var, fısıltılı bir çılgınlık hala akıldan akla sızıyor ve rahatsız edici bir şekilde… yaratıklar… kasabada pusuya yatmış durumda.
FBI’ın Bulmaca Araştırma Departmanı davayı kapattı – halının altına mı süpürüyorlar? Ya da daha kötüsü, umurlarında bile değil mi? Davanın sonsuza kadar çözülmeden kalacağından endişelenen Tethers, “Gizli İnsanlar”ın gizemini bir kez ve herkes için çözmek için ürkütücü Minnesota kasabası Scoggins’e geri dönmeli.

Ana Özellikler:

  • Ödüllü Puzzle Agent’ın devamı (PC Gamer’ın Yılın Oyunu, IGN’in Best of E3’ü vb.)
  • Gizem ve kara mizahla ürkütücü bulmaca macerası
  • Daha geniş çeşitlilikte sezgisel ama zorlu bulmacalar

4- Demon Hunter 2: New Chapter

Yirmi yıl önce, korkutucu bir savaşta Dawn Harlock, Baş İblis Ragnar’ın dünyaya inmesini engelledi. Bunun tüm korkunç gizemlerin ve maceraların sonu olmadığı ortaya çıktı.

GİZLİ NESNE OYUNUNUN ÇEKİCİ “DEMON HUNTER: CHRONICLES FDAN ÖDESİ”NİN DEVAMINI OYNAYIN!
Dawn’ın koruyucu babası profesör Ashmore, iblisin bu dünyaya girmesini engellemeye çalışırken öldü. Gizemli antik iblis avcıları düzeninin kalan son üyesi ve bu dünyayı çözme tehdidinde bulunan kötülüğe karşı mücadelede ayakta kalan son kişi olduğunu fark etti.

YAPMACALAR VE SIRLARLA DOLU 31 EL BOYALI YERDE SEYAHAT!
En büyük endişesi her zaman önceden söylendiği gibi Ragnar’ın dönüşüne hazırlanmaktı. Ancak Dawn, kendisini bir dedektif olarak meşgul etti, dünyadaki paranormal vakaları çözüyor ve karanlık güçlerin saklandığı gizemli yerleri ziyaret ediyordu.

Gizemler ve bilmecelerle dolu büyüleyici bir hikaye!
Bir gün, Dawns’ın babasının uzun süreli arkadaşı olduğunu iddia eden gizemli bir doktor Stuart Williams’tan bir telefon alır. Dawns’ın biyolojik ebeveynleri hakkında, gizemli bir şekilde örtülmüş ürkütücü geçmişine biraz ışık tutabilecek değerli bilgiler vaat ediyor.

YENİ MİNİ OYUNLAR VE O KADAR KOLAY OLMAYAN HO SAHNELERİ!
Dawns, varlığının özünü sarsmakla tehdit eden bilgileri araştırmak için dedektif şapkasını taktı. Her şeyi sonsuza dek değiştirecek gizemli bir maceraya atılacaktır.

5- BAFL – Brakes Are For Losers

Arkadaşlarına meydan oku, korkak bir araba seç ve onları sürüş becerilerin ve kirli numaralarınla ​​geç. Onları yolundan çek ya da onları mahvetmek için ikramiye topla.

BAFL, Old School Arcade Yarış Oyunlarına bir övgüdür.
Kanepede birlikte keşfe çıkın ve aynı ekranda oynayan 8 kişiye kadar toplayın, şampiyonalarda yarışın, arabalarınızı yükseltin ve arkadaşlıklar kurun!

BAFL ayrıca şiddetli AI’lara karşı şampiyonalar ve Time Attack veya Perfect Race gibi özel modlarla zorlu bir solo deneyim sunuyor.
80’lerin ve 90’ların pop kültüründen ilham alan benzersiz parkurlarda, eğlenceli detaylar ve şaşırtıcı etkinliklerle koşun. Her konum sizi huzurlu Karayip adasından cehennemi yeraltına, muhteşem Las Vegas’tan Ay’a kadar farklı bir ortama götürür!
BAFL, son teknoloji bir eski okul epik yarış oyununa dalmak için bir davettir. Korkunç frenler olmadan!

6- Secret Files: Sam Peters

Koca Ayak, Korkunç Kardan Adam, Loch Ness Canavarı – kriptozoologlar bu yaratıkların izini sürmeye ve onları araştırmaya çalışıyor. Bir tanesi Gana’daki Ashanti halkının efsanelerinde de görülür. Bunlar, geceleri ağaçlarda gizlenen ve kurbanlarını kanlarını emmek için mağaralarına götüren insansı yaratıklardan bahseder: Asanbosam. Gazeteci Sam Peters, Endonezya’daki bir adada teröristlerin neden olduğu bir volkanik patlamadan kaçtıktan hemen sonra patronu onu Afrika’ya gönderir. Çok geçmeden, gizemli bir krater gölü olan Bosumtwi’de garip şeyler olmaya başlar. Asanbosam gerçekten var olabilir mi? Sam Peters, Secret Files serisinin bu heyecan verici hikayesinde cevapları arıyor.

7- Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, temel oyunu ve yepyeni içeriğe sahip Season Pass’i içeriyor. Yeni “Blood Ties” hikayesinde Croft Malikanesi’ni keşfedin, ardından “Lara’s Nightmare”de onu bir zombi istilasına karşı koruyun. Yeni çevrimiçi Co-Op Endurance modunda bir arkadaşınızla zorlu koşullarda hayatta kalın ve yeni “Extreme Survivor” zorluğuna göğüs germeye çalışın. Ayrıca Tomb Raider III’ten ilham alan bir kıyafet ve silah ile 5 klasik Lara görünümü içerir. Mevcut DLC, sizi Baba Yaga: The Temple of the Witch’de eski bir terörü barındıran yeni bir mezarı keşfetmeye ve Cold Darkness Awakened’da virüslü yırtıcı dalgalarla mücadele etmeye zorlayacak.

ANA ÖZELLİKLER:

  • Lara’nın Yolculuğu – Lara, kendisini Trinity olarak bilinen acımasız bir organizasyonun hedefine yerleştiren eski bir gizemi ortaya çıkarır. Trinity’den önce sırrı bulmak için yarışırken, iz, Kayıp Şehir Kitezh hakkında bir efsaneye götürür. Lara, Kayıp Şehir’e ve onun gizli sırlarına Trinity’den önce ulaşması gerektiğini biliyor. Bununla, ilk Tomb Raiding seferi için Sibirya’ya doğru yola çıkar.
  • Woman vs. Wild – “Rise of the Tomb Raider”da Lara sadece dünyanın dört bir yanından düşmanlarla değil, dünyanın kendisiyle de savaşıyor. Silah yapmak için hayvanları avlayın ve yoğun nüfuslu ekosistemlerde nadir bulunan kaynakları toplayın. Lara’nın sınırlarını sonuna kadar zorlamasını gerektirecek, tehlikeli koşullar ve istikrarsız manzaralarla dolu, güzel, düşmanca ortamlarla karşılaşacaksınız.
  • Gerilla Savaşı – Çevreyi kendi avantajınıza kullanın, düşmanlardan kaçınmak veya onları devirmek için ağaçları ölçekleyin ve sualtına dalın, Lara’nın teçhizatını, silahlarını ve cephanesini gizlilikten ateşli silahlara kadar oyun tarzınıza uyacak şekilde yapılandırın, kaos ekmek için anında patlayıcılar yapın ve Lara’nın özel savaş yaylarını ve tırmanma baltasını kullanın.
  • Tomb Raiding’e Dönüş – Mezarlar geri döndü ve her zamankinden daha büyük ve daha iyiler. “Rise of the Tomb Raider”da, ölümcül tuzaklarla dolu devasa, hayranlık uyandıran antik alanları keşfedecek, dramatik çevresel bulmacaları çözecek ve keşfedilecek sırlarla dolu bir dünyayı ele geçirirken mahzenleri ortaya çıkarmak için eski metinleri deşifre edeceksiniz.

8- Dragon Age: Inquisition

Gökyüzü yarılıp kaos yağmaya başladığında dünyayı ancak kahramanlar kurtarabilir. Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition’da Thedas’ın kurtarıcısı olun. Dünyayı kendi kaderinden kurtarmakla görevlendirilen Engizitör sizsiniz. Ancak önünüzde zor kararlarla dolu bir yol var. Thedas, çatışmanın eksik olmadığı bir yer. Gruplar sürekli birbirleriyle savaşırken daha da büyük ve şeytani bir işgal başladı. Peki siz ne yapacaksınız? Bölgeyi ancak siz ve şampiyonlarınız bir arada tutabilir. Ya hepsine liderlik edecek ya da düşeceksiniz.

  • Büyüleyici, seçim odaklı bir anlatım — Inquisition’da hangi savaşa kimin gönderileceğini belirlemenin yanı sıra, Thedas’ın geleceğini şekillendirecek önemli kararlar da vereceksiniz. Her seçimin bir ağırlığı var ve eylemleriniz farklı sonuçlar doğurabilir. Son derece kişisel bir yolculuk olan Inquisition’da yanlış bir hamle, dünyanın fiziksel unsurlarını değiştirecek olay zincirlerini tetikleyebilir. Bu sayede Thedas ve kahramanlarınız size eşsiz bir his verir.
  • Keşfedilecek dev bir dünya — Keşfedilmeye tamamen açık olan Thedas dünyası hiçbir zaman bu kadar büyük veya ayrıntılı olmamıştı. Ele geçirebileceğiniz düşman bölgelerini keşfedin. Bilinmeyen yaratıklarla dolu gizli mağaraları gün yüzüne çıkarın. Thedas büyük ve tehlikeli, ancak sırlarını açığa çıkarmak zafer ve bozgun arasındaki farkı yaratabilir.
  • Yoğun, stratejik çatışma — Dragon Age: Inquisition’da ölmenize neden olacaklar dışında yanlış oynama yolu yok. İsteğe bağlı stratejik görüş, çatışmaya hakim olmanızı sağlayan bir bakış açısı sunar. Bu görüşte plan yaparken zaman durur, ancak bu sizin tarzınıza uymuyorsa doğrudan ilerleyebilir ve arbaletleri konuşturabilirsiniz.

9- Control: Ultimate Edition

Control Ultimate Edition, ana oyunu ve daha önce piyasaya sürülen tüm Genişletmeleri (“The Foundation” ve “AWE”) tek bir uygun fiyatlı pakette içerir.

Federal Kontrol Bürosu’nu yozlaştırıcı bir varlık işgal etti… Onu durdurmaya yalnızca siz sahipsiniz. Derin ve öngörülemeyen ortamlarda uğursuz bir düşmanı yok etmek için verilen destansı bir savaşta dünya artık sizin silahınız. Sınırlama başarısız oldu, insanlık tehlikede. Kontrolü yeniden kazanacak mısın?

80’den fazla ödülün sahibi olan Control, sizi koltuğunuzun kenarında tutacak görsel olarak çarpıcı bir üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunudur. Açık uçlu ortamları, ünlü geliştirici Remedy Entertainment’ın imza niteliğindeki dünya kurma ve hikaye anlatımıyla harmanlayan Control, kapsamlı ve son derece tatmin edici bir oyun deneyimi sunar.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.