Pubg İsim Değiştirme

Pubg İsim Değiştirme

Pubg Oyununda her kullanıcının emsalsiz oyuncu nickleri yani İsim leri mevcut. Bircok kullanıcının oyun içindeki karakter isimlerini oyun başında rastgele seçtiği için oyunda ilerledikçe isimlerin önemi artmakta. Kullanıcıların kendi karakterini yansıtan isimlere yönelmesi oldukça doğal.

Pubg isim değiştirmek için ne yapmamız gerekiyor?

Oyun sizlere ücretsiz olarak 3. seviye olduğunuzda ve arkadaş ekle görevini tamamladığınızda 1 adet isim değiştirme kartı veriyor. Kartın resmini alt kısımda görebilirsiniz.

Görevi tamamladığınızda üzerinde ID yazan kartı sizlere ücretsiz olarak veriyor ve bu kart Envanter bölümüne ekleniyor. İsim değiştirmeniz için yapmanız gereken Envanter bölümün gelip Yuklarıda resmi bulunan kartın üzerine tıklayıp kullan demeniz.

Takma ismi değiştir kutucugunun alt kısmındaki bölüme yeni Pubg kullanıcı adınızı yazıp belirlediğiniz ID ile oyuna devam edebilirsiniz.

Eğer İsim Değiştirme daha önce kullandınız ve kartınız yok ise alışveriş kısmından belilibir ücret karşılığı ile ID kartına ücretli olarak sahip olabilirsiniz.

6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.