Futbolist PUBG Kadrosu Oyuncuları (Güncel)

Futbolist PUBG Kadrosu Oyuncuları (Güncel)

Futbolist isimli PUBG takımına ait Oyuncu Kadrosu ile ilgili tüm güncel bilgileri takip edebilirsiniz. Yeni transferlerle gelen oyuncular ve giden oyuncularla takımın en son haline ait tüm haberleri sizlerle paylaşıyoruz. Dünyanın en popüler hayatta kalma oyunu olan PUBG oyununda ülkemizi temsil eden Futbolist takımının kadrosu herkes tarafından merak ediliyor. Her oyuncunun ayrı ayrı olarak başarıları ve takım ruhu herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Dünya genelinde de merak edilen Futbolist PUBG oyuncuları ile ilgili sizlerin bilmesi gereken her bilgiyi paylaşmaya çalıştık. Sormak istediğiniz sorularınız olursa yorum olarak yazmanız yeterli olacaktır.

Futbolist Nedir?

Futbolist, Türkiye’nin en rekabetçi oyuncularını ve oyun dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren Espor, Etkinlik ve Eğlence şirketidir.

Kronolojik olarak bakmak gerekirse ; Futbolist, 2014 senesinde bir spor haber uygulaması olarak çıktı ve 2016 yılının Aralık ayında espora FIFA ile adım atmaya karar verdi. Bu yolculuğa birlikte başladığımız ilk esporcumuz halen aktif oyuncumuz olan Balkan ve Türkiye Şampiyonu İsmail Can Yerinde’dir.

FIFA branşındaki Türkiye Şampiyonluğu, Balkan Şampiyonluğu, Uluslararası Playofflar ve Dünya 3.lüğü başarılarından sonra Pro Clubs, DOTA2, PUBG, PUBG Mobile, Clash Royale, NBA2K, Hearthstone, Team Fight Tactics, Rocket League, PES, VALORANT ve League of Legends Wild Rift takımlarını bünyesine almıştır.

Espor’da başarıyı alışkanlık haline getiren Futbolist’in toplamda 7 farklı branşta 26 resmi turnuva şampiyonluğu bulunmaktadır. Oyuncularımız turnuva finallerinde online ve İstanbul, Antalya, Sofya, Bükreş, Hamburg, Berlin, Amsterdam, Londra, Manchester, Paris, Milano, Madrid, Kuala Lumpur, Singapur, Riyad, Dubai, Male (Maldivler), Montreal, Atlanta, Şangay ve Bombay şehirlerinde mücadele etmiştir. Futbolist elde ettiği başarılar ile Türkiye’nin en başarılı espor kulübü konumundadır.

Esporun yanında Futbolist’in eğlence, yayın, içerik üretimi ve yaşam tarzı alanlarında da yatırımları bulunmaktadır. 2017 senesinde Avrupa’nın en büyük espor ajanslarından biri olan Stark ile partnerlik yaparak Türkiye’nin ilk uluslararası turnuvasını düzenlemiştir. Hali hazırda Futbolist çalışan, esporcu, menajer, koç, yayıncı ve influencer olarak toplamda 85 kişilik bir ailedir.

İstanbul’da, içinde ayrı koç ve analiz odası ile tam profesyonel bir yayın odası barındıran Futbolist’e ait bir Gaming House bulunmaktadır. Futbolist profesyonel yayıncıları ile PUBG Mobile alanında Nimo TV, diğer alanlarda Twitch mecralarında düzenli yayınlar yapmaktadır.

2020 senesinde Futbolist, FIFA branşında dünya sıralamasında 16., PUBG Mobile branşında dünya sıralamasında 6. ve VALORANT branşında Avrupa sıralamasında 8. olmuştur.

Futbolist’in hedefi tüm dünyada tanınıp bir yaşam tarzı haline gelmek ve espor takımı olarak Avrupa’nın en iyi 5, dünyanın en iyi 10 espor takımından biri olmaktır.

Futbolist PUBG Oyuncu Kadrosu:

  1. Bartu “Sthynin” Yıldız
  2. Görkem “forge2k” Sönmez
  3. Berat “shecreated” Karşıdağ
  4. Batuhan “Ulseng” Yontuç
  5. Ozan “IGluttony” Güven
  6. Burak “odunmavisi” Günaydın
Futbolist PUBG Oyuncu Kadrosu:
Futbolist PUBG Oyuncu Kadrosu:

Futbolist PUBG Oyuncu Kadrosunda yapılacak herhangi bir değişiklikte yukarıdaki liste güncellenecektir. Aynı zamanda kısa süre sonra tüm oyuncularla ilgili detaylı bilgileri de sizlere aktaracağız. Şuanda oyuncuların hakkında az bilgilerin olması haklarında yanlış veya eksik bilgi vermemek adına yazılmamıştır.

0
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.