AirDrop Nasıl Kullanılır Detaylı Anlatım

AirDrop ile birçok fotoğraf , video veya belge gibi birçok içeriğinizi diğer apple cihazları ile kolayca paylaşabilirsiniz. Apple AirDrop ile kullanıcılarına keyifli bir kullanım sağlıyor.

Uygulamayı kullanabilmeniz için veri göndereceğiniz diğer cihazın mesafesinin Bluetooth ve wifi uzaklığını geçmemesi gerekmektedir.

İçerik göndereceğiniz diğer cihazında Bluetooth ve wifi bağlantılarının açık olması gerekiyor.

İçerik göndereceğiniz cihazın AirDrop ayarlarında paylaşım yapacağı kişiler listesinde olmanız gerekmektedir. Aksi bir durumda içerik paylaşımı gerçekleşmeyecektir. Listede bulunmuyorsanız AirDrop alma ayarlarından kendinizi listeye ekletebilirsiniz.

Sıra geldi içerik paylaşımına Airdrop uygulaması ile birçok Resim , Fotoğraf , Video , Dosya gibi paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bunu yapmak için AirDrop ‘a giriş yapın . Uygulamada bulunan Paylaş butonuna tıklayın. Paylasmak istediğiniz nesneyi seçin. Eğer bir fotoğraf paylaşmak isterseniz parmağınızı sağa veya sol kısma kayrırarak birden çok fotoğraf seçebilirsiniz. Göndermek istediğiniz Apple kullanıcı adına tıklayın ve dosyanızı gönderin.

Gördüğünüz gibi AirDrop kullanımı oldukça basit.

6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.