Batman Arkham Asylum Türkçe Yama (2022)

Batman Arkham Asylum Türkçe Yama (2022)

Batman Arkham Asylum Türkçe Yama arayanlar için oyunun hikayesi ve her bir ayrıntısını %100 doğru ve profesyonel çevrilmiş bir şekilde oynamak isteyenler için hazırladığımız özel bir içerik. 2022 yılında Türkçe Yama yapılmamış ve amatör yapılmış Batman Arkham Asylum tarzındaki başarılı her oyuna yeniden hazırlıklar geliyor.

Evlerden çıkmadığımız bu günlerde canımız sıkılmasın diye kendimizi sürekli meşgul edecek şeylere kaptırmaya çalışıyoruz. Oyun severler herhangi bir yabancı dil bilgileri olmasa dahi oyunları oynamaya devam ediyorlar. Fakat böyle güzel oyunları Türk dil desteği ile oynayabilmek apayrı bir keyif vereceğini biliyoruz.

Bizden çok istediğiniz ve her yerde aradığınız içeriği sonunda mutlulukla oluşturduk. Batman Arkham AsylumTürkçe Yama ile oynamak isteyenler daha önce oyunu hiç oynamamış gibi zevk alacaklar. Hikayesi, içeriği ve tüm işleyişini öğrenerek kendinizi kaptıracaksınız.

Batman Arkham Asylum Türkçe Yama

Batman Arkham Asylum Türkçe Yama ile yeniden keşfet dememizin sebebi bu oyunu daha önce defalarca kere oynamış olsanız bile hikayeyi tam detaylı anlamadığınız için hep bir yerler eksik kalıyor. Bu tarz oyunlarda dil bilgisine gerek duymadan oyun bilgisi ile oynanabiliyor.

Batman Arkham Asylum Türkçe Yama
Batman Arkham Asylum Türkçe Yama

Batman Arkham Asylum oyunuyla ilgili sormak istediğiniz sorular ve oyunla ilgili fikirlerinizi, düşüncelerinizi aşağıdan yorum olarak yazabilirsiniz. %100 oranında eksiksiz ve profesyonel bir şekilde Türkçe Yama olarak hazırlanan dosyaları bulduğunuz kaynaklar çok önemli. Eğer güvenilmez yerlerden yapmaya çalışırsanız zararlı yazılımlar ile kişisel bilgilerinizi çaldıra bilirsiniz.

Bu tip olayları daha önce çok gördüğümüz için bizimde severek oynadığımız Batman Arkham Asylum oyunuyla ilgili Türkçe Yama içeriği oluşturmak bir zevkti. Umarız sizde oyunu kendi dilinizle oynarken zevk alırsınız. Herkese keyifli oyunlar dileriz.

Batman Arkham Asylum Nedir?

Batman: Arkham Asylum, Batman Arkham Serisi’nin ilk oyunudur. Oyun Joker’in Arkham hapishanesinden kaçıp kendine Gotham Şehri’ni ele geçirmek için ordu kurma çabasını konu alır. Seride Joker The Dark Knight’taki rolünden çok farklıdır. Dark Knight’taki Joker silah kullanmaz ama Arkham serisinde Joker silah kullanır. Arkham serisindeki bu Joker oldukça delidir ve kötü biri olduğu çok bellidir. Oyun pek fazla ilgi çekmiştir ve kullanıcılar tarafından beğenilmiştir. İnceleme siteleri tarafından çok iyi notlar almıştır.

Oyun Batman’in Joker’i yakaladıktan sonra Arkham Asylum’a götürmesiyle başlar. Joker’in kalacakları odanın önüne geldiklerinde iki güvenlik görevlisi Joker’i götürmek üzere alırlar. Joker yürürken ayağı kayar ve güvenlik görevlileri onu kaldırmaya çalışırken Joker güvenlik görevlilerini öldürür ve kaçar. Sonradan James Gordon’u kaçırması ve ordu kurmaya çalışması gibi olaylar olur. Oyunun sonlarına doğru Batman’in öngöremediği ve Joker zekasını zorladığı birçok olay ortaya çıkar.

3
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.