Cargo Simulator 2019 Apk

Tırcılık oyunları nedense her zaman daha çok erkeklerin ilgisini çekmiştir. Ve bu oyunlar hem PC’de olsun hem de mobilde olsun hep ilgi odağı olmuştur. Bunun nedeni bana göre biz erkeklerin içerisinde yatan o tır ile bir yere mal ulaştırma ve o malı sağ salim ulaştırmanın verdiği haz. Cargo Simulator 2019 oyunu da tam anlamıyla bize bu keyfi yaşattığını söyleyebiliriz. Eğer tır ile bir yerden diğer bir yere mal taşıma, taşımacılık, tır sürme gibi oyunları seviyorsanız bu Android oyun tam size göre.

Oyunla ilgili en güzel detaylardan birisi ise oyunun içerisinde ki Türkiye haritası. Bu tarz tır oyunlarında bir yerden bir yere bir şey götürür, getirirken genellikle yabancı haritalarda oynadığımız için tam oyunun atmosferine giremiyorduk. Ama bu Türkiye haritası sayesinde Cargo Simulator 2019 oyunu bize o atmosferi de sağlıyor. Ankara’dan İstanbul’a, Çanakkale’den Erzurum’a Türkiye’nin birçok yerine taşımacılık yaparak farklı maceralara atılabiliyorsunuz. Ve oyunun diğer dikkat çeken özelliği de yaptığınız her teslimat sayesinde kasanızın gelişmesi. Bir şehirden diğer şehirde herhangi bir ürünü sağlam bir şekilde ulaştırdığınızda para miktarınız artıyor ve bu sayede yeni çekiciler satın alarak oyunu daha güzel bir hale getirebiliyorsunuz.

Oyunun grafiksel detayları ise oldukça güzel bir şekilde işliyor. Cargo Simulator 2019 oyununda ki kamyon modelleri diğer oyunlara nazaran daha gelişmiş ve içerik açısından bu tarz oyun severlere daha farklı bir görsellik sunuyor. Bu sayede size oyun harika bir şoförlük deneyimi veriyor ve tüm ülkeyi baştanbaşa gezme fırsatı sunuyor.

Ama bunun yanında bana göre en dikkat çekici özellik az önce söylediğim gibi teslimatları gerçekleştirdikçe sürekli olarak bütçenizin artması ve bu bütçe ile daha iyi tırlara sahip olarak daha fazla teslimat geliştirip büyütmeniz. Bu tarz oyunlarda genellikle eksikli olan bu konuyu oldukça iyi bir şekilde kapatmışlar. Eğer bu dediğimiz olmasa oyun belli bir seviyeden sonra tıkanıklık gösterecek ve sürekli stabil bir senaryoya bağlayacak. Ama bu teslimatları götürüp, kasayı geliştirme sayesinde oyun çok farklı deneyimlerinde kapılarını açıyor.

Taşıma görevleri arasında bir çok seçenek mevcut. Taşımacılıkta neler varsa, oyunda da bunları görebilirsiniz. Akaryakıt, gıda malzemeleri, inşaat malzemeleri aklınıza ne geliyorsa taşıma konusunda büyük bir yelpaze oluşturuyor. Elbette oyunda uymanız gereken kurallarda mevcut. O kurallarda gerçek hayatta her insanın trafikte uyması gereken kurallar olan trafik kuralları. Zaten oyuna güzellik katanda bu olduğuna inanıyorum, eğer bu şekilde kurallar olmasa oyunun gerçeklikten uzaklaşacağını ve gerçeklikten uzaklaştıktan sonra araba sürme oyunlarından bir farkının kalmayacağı düşünüyorum. Cargo Simulator 2019 oyununu mutlaka denemeli, boş zamanlarınız da güzel ve keyifli sürüşlerle eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.


İyi oyunlar

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.