RİOT Games Dövüş Oyunu Çıkarıyor

RİOT Games Dövüş Oyunu Çıkarıyor

RİOT Games, League of Legends ile kendilerini sınırlamayıp, dövüş oyunu üzerinde çalıştıklarını onayladı. 2016 yılında satın aldığı Radiant Entertainment adındaki video dövüş oyunları geliştiren şirketi satın almıştı.

Rising Thunder gibi başarılı bir dövüş oyunu evrenini yaratan bu ekip, Riot Games gücü ile neler yapabilir, tahmin dahi edemiyoruz.

Şirketi 3 yıl önce satın aldılar fakat, resmi olmayan bir dille geçen günlerde dövüş oyununu onayladılar. Büyük sürprizler bizleri bekliyor.

Oyunun ismi, nasıl olacağı, ne zaman çıkacağı gibi hiç bir bilgi henüz paylaşılmadı.

EVO 2019 Etkinliğinin 1. Gününde, Tom Cannon tarafından söylenen sözlere göre. RİOT Games dövüş oyunu üzerinde uzun zamandır çalıştığını doğrulamış oldu.

RİOT Games Dövüş Oyunu Çıkarıyor
RİOT Games Dövüş Oyunu Çıkarıyor

Bu dövüş oyunu hakkında henüz resmi bir dille herhangi bir açıklama yapılmadı fakat Cannon, geliştirdikleri oyunun belli bir kademeye geldiği zaman hakkındaki ilk bilgileri bizzat kendisinin duyuracağını söyledi.

League of Legends gibi başarılı bir oyunun geliştiricisi olan Riot şuan üzerinde çalıştıkları dövüş oyununun hakkını vereceklerine ve dünyaya sarsacak bir yapıma imza atacaklarına inanan çok büyük bir kesim var. Bekleyip, göreceğiz.

1
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.