iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek?

iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek?

iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek? sorusunun cevabını merak edenler için tüm bilgileri bir arada bulabileceğiniz bu içeriği hazırladık. Hem sorunuzun en net cevabını bu sayede alabileceksiniz, hem de soruyla ilgili başka merak ettiğiniz sorularınızın da cevabını öğreneceksiniz. Türkiye de popüler olan ve cevabı haber sitelerince bir türlü açıklanamayan soruları cevaplamaya devam ediyoruz.

Apple Inc. ya da eski adıyla Apple Computer Inc., merkezi Cupertino’da bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu şirket. En bilinen donanım ürünleri Mac serisi bilgisayarlar, iPod müzik çalar, iPhone akıllı telefon, iPad tablet bilgisayar ve Apple Watch adlı akıllı saattir. Yazılımları arasında ise macOS ve iOS işletim sistemleri, iTunes medya tarayıcısı, Safari internet tarayıcısı ile iLife ve iWork paketleri yer almaktadır. Şirket 1 Nisan 1976 yılında kurulmuş ve 3 Ocak 1977’de Apple Computer, Inc. adıyla anonim şirket haline gelmiştir. İsminde yer alan “Computer” (Bilgisayar) kelimesi 9 Ocak 2007’de iPhone tanıtımıyla birlikte tüketici elektroniğine yönelimlerini yansıtması amacıyla kaldırılmıştır.

Apple, Samsung Electronics’den sonra ciro açısından dünyanın en büyük ikinci bilgi teknolojileri şirketi; Samsung ve Nokia’dan sonra da dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisidir. Fortune dergisi Apple’ı, 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde ve 2008 yılından 2012 yılına kadar dünya çapında en çok rağbet gören şirket olarak nitelendirmiştir.

2012 Kasım ayı itibarıyla Apple’ın App Store ve iTunes Store online mağazalarına ek olarak 14 farklı ülkede 394 perakende satış mağazası bulunmaktadır. Borsa değeri açısından Apple 2012’nin Eylül ayından itibaren Dünyanın en değerli şirketi olmuştur. 29 Eylül 2012 tarihi itibarıyla şirkette dünya çapında 72.800 devamlı tam zamanlı çalışan işçi ile 3,300 geçici tam zamanlı işçi çalışmaktadır. 2015’in Nisan ayından itibaren dünya çapındaki yıllık geliri toplamda 130,28 milyar dolardır. 2013 yılının Mayıs ayında Apple geçen yıla göre 11 numara yükselerek Fortune 500 listesinde 6. sırayla ilk kez ilk onda yer almıştır.

Amacımız iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek? gibi merak ettiğiniz sorularınıza en açık şekilde cevap sunabilmek. Aynı zamanda sorduğunuz sorularınızdan doğacak farklı sorularınızı da cevaplayarak konuyla ilgili en detaylı ve en geniş bilgileri sunma amacındayız. Eğer aşağı da merak ettiğiniz sorunuza cevap bulamadıysanız yorum olarak da yazabilirsiniz. Böylelikle sorularınıza anında en doğru cevabı bulabilirsiniz.

iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek?

iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek? için verilen cevaplar yerli ve yabancı haber sitelerinin sunduğu esas bilgileri içermektedir. Tabi ki herhangi bir yasa dışı durum söz konusu olmadan içerikler hazırlanmaktadır. Aynı zamanda güncel olarak cevapları yenilemeye de devam edeceğiz. Yani bugün merak ettiğiniz iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek? sorusu ilerleyen günler de farklı sebeplerden dolayı tekrar sorulabilir. Fakat ilerleyen zamanlarda bu soru sorulduğunda biz cevabını bugün verdiğimiz için doğruyu yansıtmama ihtimali olacaktır. Bu durumu göz önünde bulundurarak bu tür sorularınızın cevaplarını her gün güncelleme kararı aldık. Böylelikle İranlı Molla Ayetullah Kimdir? sorusuna en doğru cevabı şuanda almış bulunuyorsunuz.

iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek?
iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek?

Apple, iPhone 6’yı artık klasik (vintage) ürünler listesine aldı. Apple’ın tanımına göre, bir ürün 5 yıldan daha uzun ve 7 yıldan daha kısa bir süre önce satış için dağıtımı durdurulduğunda klasik sayılıyor. Apple, klasik ürünlerinde bazı istisnalar dışında donanım servisi vermeyi sonlandırıyor.

iPhone 6 Apple Desteği Alamayacak ne Demek? sorusunu cevapladık, eğer sorunun yeni cevabı bulunursa onu da buradan sizlerle paylaşacağız.

6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.