Zula “Get XML URL failed” Hatası Çözümü

Zula “Get XML URL failed” Hatası Çözümü

Zula get xml url failed hatası çözümü 2019 güncel haliyle sizlere sunuyoruz. Windows 10 ve 7 işletim sistemlerinde görülen “get xml url failedhatası 2019 yılında bir daha karşılaşmayacağınız şekliyle çözümü anlatıyoruz.

Zulanın verdiği eşsiz savaş deneyimi bazen böyle can sıkıcı hatalar ile sekteye uğrayabiliyor. Hatanın sebebinin bizden mi yoksa oyunun kendisinden mi kaynaklandığını bilemeyebiliyoruz.

Zula “Get XML URL failed” Hatası

Zula oynayanların çok sık rastladığı Get XML URL failed hatası oyunun kurulurken veya güncelleme yapılırken dosyaların İnternet kesintisi, virüs programları gibi etkenler yüzünden bazı dosyaların eksik indirilmesi ile alınan bir hatadır. Bu hatanın 2019 güncel çözümü ve çözüm yöntemlerini aşağıda maddeler halinde açıklıyoruz.

Zula Get XML URL failed
Zula Get XML URL failed

Çözümü

Zula, 2019 güncel get xml url failed hatası çözümü en etkili yöntemlerden başlayarak en son çare olan yöntemlere kadar anlatıyoruz. Yukarıda size Zula, get xml url failed hatası çözümü ve bu hatanın nasıl meydana geldiği gibi kısa bilgiler sunduk. Şimdi çözüm yollarını açıklıyoruz.

1 – Tekrar Güncelleme

Zula "Get XML URL failed" Hatası Çözümü
Zula Get XML URL failed Hatası Çözümü – 1

Bilgisayarınızda zula oyununun kurulu olduğu klasöre girerek (Zula/Game) zula.exe dosyasına tıklayarak oyunu en baştan onarım şeklinde güncelleyerek bu hatadan kurtulabilirsiniz.

2 – Tekrar Kurulum

Eğer oyunu güncelleyip hala Zula get xml url failed hatası almaya devam ediyorsanız çözümü oyunu bilgisayarınızdan komple kaldırıp tekrar kurmakta yatıyor.

Oyunu bilgisayarınızdan kaldırıp aşağıdaki buton ile tekrar kurun.

3 – Bilgisayarınız Destekliyor mu?

Eğer Zula oyununu bilgisayarınıza yeni kurduysanız, oyunun sistem gereksinimlerinin bilgisayarınıza uyup uymadığını kontrol edin.

MinimumTavsiye Edilen
CPUPentium 4 2.4 Ghz / Athlon XP 2500+Pentium 4 3.0 Ghz / Athlon XP 3000 +
RAM2 GB4 GB
Grafik KartıGeForce 5730 / Radeon 9003 ve üstüGeForce 880 GT, Radeon HD 5850 ve üstü
İşletim SistemiWindows Xp / 7 / 8 / 10Windows Xp / 7 / 8 / 10
Direct X Versiyonu9.09.0

Zula, get xml url failed hatası çözümü 2019 güncel haliyle yukarıda detaylıca sizlere anlattık.

28
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.