Call of Duty Mobile Çıkış Tarihi, Ne Zaman Çıkıyor?

Call of Duty Mobile Çıkış Tarihi, Ne Zaman Çıkıyor?

Call of Duty: Mobile Çıkış Tarihi ve Ne Zaman Çıkıyor gibi soruları yanıtlıyoruz. Büyük ilgi görmesi beklenen Call of duty çıkış tarihi itibariyle etkisini tüm dünyada göstermeye başlayacak.

Call of Duty Mobile oyununu çıkış tarihi ile ücretsiz olarak indirip oynayabileceksiniz. Oyunda Nuketown ve Crash adında oyuncuların çok sevecekleri, göğüs göğüse savaşabileceğimiz iki harita yer alıyor. Oyunda canımızı doldurmamız için adrenalin tüpleri her daim yanımızda olması gerekiyor.

Call of Duty Mobile, 1 Ekim 2019 Tarihince Çıkacak.

Oyun şuanda beta versiyonu ile yayında tam sürümünü 1 ekim tarihinden itibaren Google Play ve iOS App Store indirebileceksiniz.

Call of Duty Mobile çıkış tarihi haricinde oyuncuların merak ettikleri diğer soruları’da kısaca cevaplıyoruz. Oyunu çalıştırabilecek cihazların minimum özellikleri henüz daha resmi olarak paylaşılmadı.

Oyunda bir birinden farklı haritalar ve modlar olacağı, ilerleyen haftalarda çok daha yenileri ekleneceğini biliyoruz. Oyunda yer alacak karakterleri ve silahları daha önce görmüş olabilme ihtimalini çok yüksek.

Yukarıdaki linkten Call of Duty Mobile çıkış tarihinden önce ön kayıt yaptırarak bir çok farklı ödülün sahibi olabilirsiniz.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.