İron Man 2020 Çizgi Romanı Nasıl Olacak?

İron Man 2020 Çizgi Romanı Nasıl Olacak?

İron Man 2020 Çizgi Romanı hakkında nasıl olacağıyla ilgili ipuçları gelmeye başladı. Tony Stark’ın ölmesiyle birlikte bitti sanılan seri Arno Stark ile geri geliyor, İron Man 2020 çizgi roman olarak karşımıza çıkacak. Marvel dünyasında çok büyük bir kayıp yaşanmıştı, tüm dünyanın etkilendiği bu ölüm İron man hikayesinin sonunu getirmeyecek gibi.

Iron Man 2020 başrol karakteri Arno Stark olacak. Arno, ölen Tony’in üvey kardeşidir. Ülkemizde pek olmasa’da dünyada milyonlarca insan hala çizgi roman okuyor ve takip ediyor. Bu milyonlarca çizgi roman seven insanı görmezden gelmeyen Marvel yepyeni hikayesiyle iron man serisini devam ettirecek gibi.

Size bir soru soralım, Sizce bu hikayenin bir filmi çıkar mı?

İron Man 2020 Hikayesi

İron Man 2020 Hikayesi
İron Man 2020 Hikayesi

İron Man 2020 çizgi roman hikayesinin nasıl olacağını henüz bilmiyoruz fakat Tony Stark’ın ölümünden sonra işleri eline alan ve onun izinden devam edecek olan Arno stark bambaşka kişiliği ve karakteriyle fark yaratması gerekecek. İron man 2020 hakkında paylaşılan bir resimde “Burada Yatanlar” yazısı oldukça merak edilmeye başlandı. Bir teoriye göre marvel karakteri yavaş yavaş ölmeye başlayacak.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.