CoD: Mobile Kontrolcü Destek Kaldırıldı

CoD: Mobile Kontrolcü Destek Kaldırıldı

Call of Duty: Mobile beta sürümünde oynayanlara kontrolcü desteği kullanımına izin veriliyordu. Oyun tüm dünyaya açıldığı zaman kontrolcü destek özelliği kaldırıldı. Oyun yaklaşık 3 gün içerisinde dünya genelinde 35 milyon indirmeye ulaştı. Anroid ve İOS uygulama mağazalarında trendlerde adını uzun süre göreceğimiz CoD: Mobile kontrolcü desteğin kaldırılması oyuncular tarafından büyük tepki gördü.

Call of Duty Mobile erken erişim ile oyunun betasını oynama fırsatı bulan oyuncular kontrolcü ile oyunu rahatlıkla oynayabildiler. Fakat beta sürümü bittikten sonra oyun tüm dünyada indirmeye açıldığında oyunda kontrolcü desteği kaldırıldığı anlaşıldı. Oyuncular tarafından büyük tepkiler toplasa’da bu yüzden oyunu bırakanların sayısı oldukça az.

Call of Duty: Mobile Kontrolcü Desteği Gelecek mi?

Oyunun geliştiricisi Tencent Games, CoD: Mobile oyunundan sessiz sedasız kaldırılan kontrolcü destek hakkında gelen tepkiler üzerine henüz bir açıklama yapmadı. Oyunu oynarken dokunmatik kontrolü her ne kadar başarılı olsa’da çoğu oyuncu kontrolcü ile oynamayı tercih ediyor.

Call of Duty Mobile den kalkan ve kullanımına izin verilmeyen Kontrolü desteğin neden kaldırıldığı hakkında resmi bir açıklama gelmedi. İlerleyen zamanlarda oyuna getirip getirilmeyeceği ise bilinmiyor.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.