WhatsApp Video Göndermiyor (Çözümü)

WhatsApp Video Göndermiyor (Çözümü)

WhatsApp Video Göndermiyor hatası son zamanlarda çok sık karşılaşılan can sıkıcı sorunların başında geliyor. Bir arkadaşımıza veya gruba Video yüklemeye çalıştığımız zaman WP uygulamasında göndermiyor gibi sorunlarla karşılaşılabiliyor.

Video yükleme, gönderme ve paylaşma gibi sorunları eski WhatsApp kullanıcıları daha öncede karşılaştığını bilirler. Öncelikle bilmeniz gereken bazı kurallar var.

WhatsApp uygulamasında arkadaşınıza veya gruba yollayacağınız videonun boyutu 16 MB olmalıdır. Günümüzdeki çoğu telefonda 90 – 180 saniye arası çekilmiş video uzunluğu bu boyuta denk gelmektedir. Eğer göndermek istediğiniz video istenilen boyuttan fazlaysa WhhatsApp videonuzu kesmenizi isteyecek.

Eğer size daha önce gönderilmiş bir videoyu tekrar göndermek istiyorsanız veya bir başkasına göndermek istiyorsanız videonun üzerine basılı tutun ve ilet yazısına tıklayın. Sol aşağıda videoyu göndermek istediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz.

WhatsApp Video göndermiyor sorunu bazen kötü İnternet verisinden kaynaklanıyor olabilir, iyi ve sorunsuz çektiğinden emin olduktan sonra tekrar göndermeyi deneyin.

Eğer hala WhatsApp video göndermiyor hatası devam ediyorsa bu hata sizden kaynaklı olmadığından dolayı sorunun çözülmesini beklemeniz gerekiyor. Sunucu yoğunluğu veya sistemsel bazı hatalar buna sebep olabilir.

2
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.