Call of Duty: Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri

Call of Duty Modern Warfare 3, sistem gereksinimleri 2019 güncel verilerini sizlere sunuyoruz. CoD: Modern Warfare 3 oyununu oynayabilmeniz için gereken sistem gereksinimleri nasıl olması gerektiğini oyun hakkında kısa bilgiler ile paylaşacağız.

Modern savaşları hissedebileceğiniz bu yapımda konu 3, dünya savaşını ele alıyor. Rusya taraftarlarının terörist gruplarla yaptığı stratejik anlaşmalar tüm dünyada tehdit oluşturmaya başlamıştı. İngiltere ve Amerika bu duruma karşılık oluşturduğu özel timler ile daha önce bir kaç büyük operasyon gerçekleştirmesine rağmen oluşan bu tehlike zarar görmedi.

Call of Duty Modern Warfare 3 bir devam oyunu sayılabilecek hikayeye sahip olduğu için serinin 1 ve 2, oyunlarını’da oynamanızı tavsiye ediyoruz.

CoD: Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri

Call of Duty Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri oyunu indirmeden ve kurmadan önce bakmanız gereken önemli bilgilerden bir tanesidir.

  • İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 ya da AMD Phenom X38750
  • Bellek: 2 GB Ram
  • Hard Disk: 12 GB boş alan
  • Ekran Kartı: Shader 3.0 destekli 256 MB Nvidia GeForce 8600GT veya ATI Radeon X1950 

Call of Duty Modern Warfare 3 Sistem Gereksinimleri hakkında sormak istediğiniz başka konular varsa yorum olarak yazabilirsiniz. Ayrıca kendi bilgisayar bilgilerinizi yazarsanız oyunu kaldırıp kaldıramayacağını söyleyebiliriz.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Erkan dedi ki:

    Lenovo IdeaPad i5 7200u bu oyun u kaldırır mi