DarkOrbit Reloaded Güncelleme Notları

DarkOrbit Reloaded Güncelleme Notları

DarkOrbit Reloaded Güncellemesi ile birlikte oyuncuları sevindirecek bir çok yenilik oyuna eklendi. Oyuncuların istekleri üzerine yapılan bu güncelleme çok ses getirecek gibi gözüküyor. Yalnızca ülkemizde değil dünyada’da adını duyuran DarkOrbit Reloaded günümüzün en popüler uzay aksiyon oyunları listesindeki yerini hala koruyor.

Bigpoint yeni yapılan DarkOrbit Reloaded Güncellemesi hakkında oyuncu topluluğunu dinleyerek onların istediği yenilikleri getirdiğini söyledi. Aynı zamanda çeşitli YouTuberler aracılığı ile oyunculara bir çok farklı hediye kazanma fırsatı sunacaklar.

DarkOrbit Reloaded Güncelleme Notları arasında oyuncuların dikkatini en çok çeken yeniliklerden bir tanesi ise Güncelleme, Teknoloji Fabrikası ve Geliştirme Sistemlerine erişebilmek için artık sadece oyun sayfasından değil aynı zamanda haritadan’da sağlanabileceği haberi. Bir diğer önemli yenilik ise oyuncular artık ekipmanlarını yükseltmek istediğinde şansa bağlı kalmak zorunda olmayacaklar.

DarkOrbit Reloaded Güncellemesi

Yeni yapılan DarkOrbit Reloaded Güncellemesi ile oyuna eklenenleri sizlere kısaca açıklıyoruz.

  • Eksen Işın Regülatörü (EIR): Bazı ekipmanları yükseltmek için kullanılacak. EIR Kazanmak için Galaksi Kapıları ve Günlük Görevlere yoğunlaşmanız gerekiyor.
  • Izokronat (I-Chron): Ekipman yükseltme hızınızı arttıracak olan eşyayı birleştirme ile yapabilirsiniz.
  • SG3N-B03: Yeni kalkanın 11,450 gücü, hasarları %80 oranında savuşturma gücü ile çok etkili savunma sistemi eşyası olacak.

LF4 Lazer Silahlarında hasar dengelemeleri ile artık daha eşit savaşlar verilecek. Yeni hediyelerden yararlanmak için YouTuberleri takip edebilirsiniz.

5
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.