Overwatch 2 Yeni Karakterleri Yolda

Overwatch 2 Yeni Karakterleri Yolda

Overwatch çıkışını yaptığı zamandan bu günlere kadar yakaladığı büyük başarılar ile adını tüm oyun camiasına kazımayı başardı. Kendilerine has yarattıkları bu evreni hem büyütüp hemde devam ettirecek olan Overwatch 2 oyununun duyurusunu geçtiğimiz aylarda Blizzard yapmıştı. Oyunun yeni serisini kuru kuru duyurmakla yetinmeyerek 2 saatlik bir oynanış videosunu’da paylaşmayı ihmal etmediler.

Overwatch 2 çıkış tarihi hakkında çoğu site bazı öngörülerde ve tahminlerde bulunsa’da oyunun direktörü olan Jeff Kaplan’ın bile bilemediği bir tarihi tahmin etmeye çalışmak çok saçma olur. Son yapılan duyurulara göre Overwatch 2 ile yarattıkları bu evreni büyütecek ve hikayesel bütünlüğü sağlayacak yeni karakterler eklenecek.

Overwatch 2 Yeni Karakterleri

Overwatch 2 hakkında her gün onlarca farklı haber yapılsa bile oyunun nasıl olacağına dair bilinen bilgiler çok sınırlı. Bildiğimiz en büyük haberlerden bir tanesi ise oyunda yer alan 7 farklı karakterin komple yenilenerek yeni oyuna ekleneceğiydi.

Fakat bugün Blizzard yaptığı açıklamalarda Overwatch 2 oyununa yeni karakterler ekleneceğini söyledi. Bu güzel ve heyecan yaratan haberi bizlere söyleyen oyunun yardımcı direktörü Aaron Keller. Keller’in açıklamalarında bu evreni daha büyük yapacak ve hikayeleri olgunlaştıracak bir çok farklı karakteri oyuna ekleyeceklerini söyledi.

Oyuna eklenecek olan bu yeni karakterler hakkında herhangi bir detay veya bilgi vermedi fakat yeni karakterlerin haberi bile oyuncuları şimdiden etkilemeyi başardı. Karakter bakımından zengin bir evrene sahip olan Overwatch oyuncuları bu yeni karakter haberleri ile daha sabırsız bir bekleyişe girecekler gibi.

Jeff Kaplan daha önce yaptığı açıklamalarda yeni hazırlanacak haritalar veya kahramanlar her 2 oyuna’da ekleneceğini söylemişti. Yani Overwatch 2 için hazırlanacak bu yeni karakterleri oyunun ilk serisinde’de oynayabileceğiz.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarının yanı sıra yeni nesil konsollar içinde geliştirilen Overwatch 2 çıkış tarihini bilmesek bile büyük bir heyecanla haberlerini takip etmeye devam ediyoruz.

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.