Apple Kimliği Desteklenmiyor Ne Demek? (2023)

Apple Kimliği Desteklenmiyor Ne Demek? (2023)

Apple kimliği desteklenmiyor çoğu kullanıcının karşılaştığı ve ne anlama geldiğini bilemedikleri bir uyarı mesajıdır. 2023 yılında Apple markalı iPhone veya benzeri akıllı cihaz kullananlar “Apple Kimliği Desteklenmiyor” isimli sorunla karşılaşıyorlar ve bunun ne demek? olduğunu merak ediyorlar. Mesajda bir hataymış veya sorunmuş gibi imajın olmamasından dolayı ne denmek istediğini ve hangi sebeplerden dolayı böyle bir mesajla karşılaştıklarını merak edenler için konuyla ilgili bir rehber hazırladık. Böylelikle iPhone başta olmak üzere iPad veya Mac gibi cihazlarınızda bu mesajı gördüğünüz zaman tam anlamını öğrenmiş olacaksınız. Bu durumu ortadan kaldırmak ve sorunsuz bir şekilde kullanma deneyiminize devam etmenizi sağlayacak olan önemli bilgileri de yine içeriğimizde paylaşıyoruz.

Dünyada en çok kullanılan akıllı telefon modellerine sahip Apple ürettiği cihazlarla yalnızca telefon değil çoğu akıllı teknolojik aletler arasındaki en büyük markaların başında geliyor. Aynı zamanda tüm bu ürünlerini İOS işletim sistemli bir alt yapı ile yazılımını geliştiriyor olması da, kullanıcılara oldukça kaliteli bir hizmet sunmasını sağlıyor. Ülkemizde de milyonlarca ürünü olan ve kullanıcısı bulunan bu şirketin ürünlerinde “Apple Kimliği Desteklenmiyor” uyarısı almaya başlayanların sayısı oldukça artmaya başladı. Bu duruma şahit olanlar ve yaşayanlar ne demek? olduğunu araştırıyorlar. Bizde sizler için konuya dair tüm merak edilen soruları cevaplamaya çalıştık.

Apple Kimliği Desteklenmiyor

Apple Kimliği Desteklenmiyor Ne Demek? (2023)
Apple Kimliği Desteklenmiyor Ne Demek? (2023)

Apple kullanıcıların karşısına çıkartabileceği bir çok hatayla ilgili resmi platformları üzerinden sorunu nedenlerini ve çözümlerini anlattıkları içerikler paylaşıyor. Lakin son dönemde ülkemizde binlerce kullanıcı da gözükmeye başlanan ve her ay bir çok kullanıcının gördüğü Apple kimliği desteklenmiyor uyarılarının neden olduğu merak konusu. Çoğu hata veya sorunla ilgili her ne kadar kendi platformlarında bu durumu açıklasalar da gözüken bu konuda bir açıklama yapmamışlar.

2023 yılında teknoloji severlerin ve Apple cihaz kullanıcılarının bu mesajı gördüklerinde ne anlama geldiğini bilmeleri adına araştırmalarımız devam edecektir. Bu içeriği güncel tutarak kimlik desteklenmemesini sağlayan tüm uygulama, yazılım veya güncellemelerin ayrıca özel açıklamalarını da yaparak bilgilerini sizlere sunuyor olacağız.

Ne demek?

Apple Kimliği Desteklenmiyor Ne Demek? (2023)
Apple Kimliği Desteklenmiyor Ne Demek? (2023)

Apple kimliği desteklenmiyor; kullandığınız cihazdaki hesabınızın App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime ve diğer Apple servislerine girmek istediğinizde size ait hesabınızın buna izin vermediği söylemektedir. Tüm bu servislere yanlızca bir tane ortak kimlikle giriş yapabileceğiniz için yetkiniz olmayan veya size hizmet sunmayan platformlara giriş yapılmak istendiğinde “Apple Kimliği Desteklenmiyor” uyarı mesajı çıkmaktadır.

Bu durum yalnızca yukarıdaki sebeplerle sınırlı değildir. Aynı zamanda sistemde gözüken bazı aksilikler veya hatalarda yine böyle bir mesaj almanızı sağlayabilir. Eğer kullandığınız cihazınızın İOS sürümü kullanmak istediğiniz platformun desteklemiyorsa yine bu mesajı görebilirsiniz.

6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.