Laz Kızı Hayri’yi Neden Öldürüyor? (Camdaki Kız)

Laz Kızı Hayri’yi Neden Öldürüyor? (Camdaki Kız)

Camdaki Kız dizisinin sevenleri “Laz kızı hayriyi neden öldürüyor?” sorusunu dizinin uyarlandığı romanda geçen hikayeden dolayı merak etmeye başladı. Dizinin son bölümlerinde diziye dahil olan Laz kızı isimli karakterin, dizide oldukça sevilen ve önemli bir yeri olan Hayri karakterini öldüreceğini sosyal medya paylaşımlarından görenler bu cinayetin neden işleneceğini merak etmeye başladılar.

Ülkemizde Camdaki Kız romanını okuyanların çok fazla olmaması nedeniyle bu tür sorular da oldukça fazla merak edilebilmektedir. Genellikle ülkemizde popüler olan yapımların romanlardan uyarlanma bir hikayeye sahip olması onlar hakkında ne kadar spoiler almamıza sebep olsalar da, hikayenin kuvvetli olmasından kaynaklı diziyi bırakmadan izlemeye devam edebiliyoruz. Lakin ne kadar karakterin öleceğini bilsek de bu durumun dizide nasıl işleneceğini bilmediğimiz için hakkında bazı merak ettiğimiz soruların cevaplarını araştırırken de, diziden soğuma gibi bir durum aklımıza gelmemekte.

Camdaki Kız: Laz Kızı Kimdir?

Camdaki Kız dizisine giren Laz Kızı isimli karakteri Alya Şahinler oynayacak. Karakterin genel özelliklerine ve hikayesine baktığımız zaman romandaki karakterle oldukça fazla uyuştuğunu görüyoruz. Eğlence mekanında şef garson olarak çalışan Hayri, orada çalışırken karşılaşacağı Laz Kızı ile etkilenecek. Laz Kızı karakterinin hem agrasif hem de oldukça doğal olan bu tavırları Hayri’nin zamanla ona olan dikkatini çekmeyi başararak yeni bir hikaye başlayacak.

Çok fazla konularla ilgili spoiler vermemek için yalnızca sorulan sorunuza odaklanacak ve dizinin seyrini kaçırmayacak olan bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Laz Kızı karakteriyle ilgili ilerleyen bölümlerde diğer merak ettiğiniz sorularınızı da cevaplayacağız.

Laz Kızı Neden Hayri'yi Öldürecek?
Laz Kızı Neden Hayri’yi Öldürecek?

Laz Kızı Neden Hayri’yi Öldürecek?

Laz Kızı, eğlence mekanında karşılaştığı Hayri karakterinden oldukça etkilenecek. Bu süreç dizinin ilerleyen bölümlerine doğru daha da artacaktır. Hem eşi olan Türkan hem de sevdiği Nalan gibi bir ikilem varken şimdide ilgi duymaya başladığı Laz Kızı ile bir üçgen içerisine girecek.

Laz Kızı ilerleyen bölümlerde Hayri karakterinden nalan ile kendisi arasında bir seçim yapması gerektiğini söyleyecek. Bu durumda Hayri seçim yapmakta oldukça fazla zorlanacak. Romanda bu konu Laz Kızı karakterinin Hayri’yi evinin önünde ve çocuklarının yanında silahla vurarak öldürdüğü geçmektedir.

6
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.