Çiftlik Bank: Mehmet Aydın İntihar’mı Etti?

Çiftlik Bank: Mehmet Aydın İntihar’mı Etti?

Bir anda tüm sosyal medya ve haber sitelerine konu olan Çiftlik Bank kurucusu ünlü dolandırıcı Mehmet Aydın intihar ettiği iddiaları yayılmaya başladı.

Mehmet Aydın yani namı diyar Tosuncuk hakkında intihar ettiği haberlerine kanıt olarak paylaşılan bir görsel ile bir anda her yere yayıldı. Kurucusu olduğu Çiftlik Bank projesi ile Yaklaşık 1 milyar lira vurgun yaparak yurt dışına kaçmayı başarmıştı.

Ülkece dolandırılmaya alışık olsak’da göz göre göre yapılınca unutulmaz olduğu için bir türlü unutmadık bu Tosuncuğu. Ünlü sosyal medya sayfalarında paylaşılan ve hakkında haberleri çıkan bu konu başlığı ise “Mehmet Aydın İntihar Etti” yönünde.

Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın İntihar Etti

Mehmet Aydın İntihar Etti
Mehmet Aydın İntihar Etti

Dolandırdığı 130 bin insandan toplam çaldığı para 1.1 milyar lira civarlarında olduğu biliniyordu. Hayali bir Çiftlik Bank projesine yatırım yapan binlerce zengin fakat masum halkımızı dolandıran bu Tosuncuk hakkında çıkan haberler yalan gibi görünüyor.

Ülkemizde her yıl birilerini öldürüyor sonrada tekrar diriltiyoruz. Kullanıcıların bir anda böyle haberleri araması ve ilgi çekmesinden dolayı çok geri dönüşler alarak işlerine yaradığı için bu tip yalan haberler çok popülerleşiyor.

Çiftlik Bank Kurucusu Mehmet Aydın İntihar’mı etti? sorularına cevap vermek gerekilirse hayır ölmedi hala yaşıyor.

11
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.