Transport Fever 2 Türkçe Yama Geliyor!

Transport Fever 2 Türkçe Yama Geliyor!

Transport Fever 2 oyununda tüm dünyaya bir ulaşım ağı kurmaya çalışırken oyunu farklı bir dille oynamanın zorluğu Türkçe Yama ile sona eriyor.

Türkiye’de ve özellikle İstanbul’da doğmuş büyümüş birisi olarak ulaşımın zorluğu trafiğin yoğunluğu ve bunlarla uğraşmanın kolay olmadığını biliyoruz. Transport Fever 2 oyununda ise dünyadaki şehirlere, köylere ve kasabalara ulaşım sistemlerini en başarılı şekilde kurmamız ve düzenlememiz gerekiyor.

Oyun içerisinde yaptığınız gelişmeler ve sistemler zaman içinde çökebilir. Artan nüfusa veya gelecekte ilgi görmeyecek yerlere yapacağınız yanlış yatırımlar ve strateji ile çok zarar görebilirsiniz.

Strateji ve Simülasyon harmanlayarak eşsiz bir ulaşım oyunu yapmak çok başarılı bir fikir. Bunun grafikleri ve oynanışının’de başarısı benim için bu oyunu muazzam kılıyor. Transport Fever 2 çoğu dili desteklese’de ana dilimiz olan Türkçeyi maalesef desteklemiyordu.

Duyduk’ki Transport Fever 2 Türkçe Yama üzerinde çalışan bir ekip var ve bunun en kusursuz şekilde olması için bir süredir çalışıyorlar.

Transport Fever 2 Türkçe Yama

Transport Fever 2 Türkçe
Transport Fever 2 Türkçe

Transport Fever 2 Türkçe Yama geliyor gelmesine fakat gerçek kalitede kusursuz olacağını da bilmemiz gerekiyor. Çeviri araçlarından çevrilerek oyuna aktarılan veya dilimize tam çevrilemeyen kelimeleri olduğu gibi yazan bir çok yama gördü bu gözler.

Bir ekip bize ulaştı ve tüm detayları ile üzerinde çalıştıkları Transport Fever 2 Türkçe Yama ile ilgili bilgileri bize ulaştırdılar. Tamamen ücretsiz ve herhangi bir çıkar gütmeden yayınlayacaklarını ve bizimde desteklememizi istediler. Tabi’ki geri çeviremezdik, çevirmedik’de. Takipte kalın.

7
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 3 Yorum
  1. Mahir dedi ki:

    Bekliyoruz inşallah hızlı gelir

  2. Zorbl dedi ki:

    Teşekkürler, beklemedeyiz.

  3. Furkan dedi ki:

    Eminim çok güzel bir çalışma olacak şimdiden elinize sağlık