Esra Erol: Doğa Düzgün İnstagram Hesabı

Esra Erol: Doğa Düzgün İnstagram Hesabı

ATV kanalında yayınlanan Esra Erol programına katılan Doğa Düzgün eşinden ayrılmak istemesinin ardından resmi İnstagram hesabı merak konusu oldu.

Hafta içi her gün ATV ekranlarından takip ettiğimiz, izlemek istemesek bile sosyal medya ve haber sitelerinde bir birinden farklı ilginç hikayesi olan insanları ağırlayan Esra Erol programında yine çok konuşulacak bir olay yaşandı.

Programa katılan Doğa Düzgün ismindeki kadın kocasından ayrılmak istediğini ve onun tarafından kandırıldığı söyledi. Her ne kadar normal bir sebep gibi görünse’de sonrasında işin rengi biraz değişti. Doğa Düzgün eşi Ali İhsan’ın henüz evlenmeden önce sosyal medya hesabı üzerinden Charlie Scott fotoğrafı kullandığını ve buluşmaya geldiği zamanda o olmadığı anladığını anlattı.

Bu ilginç haber sonrasında Doğa Düzgün İnstagram Hesabı ve kullanıcı adı halkımız tarafından çok merak edilmeye başladı.

Doğa Düzgün İnstagram

Doğa Düzgün İnstagram
Doğa Düzgün İnstagram

Doğa Düzgün İnstagram hesabına erişebilmek için ATV veya Esra Erol’a mesaj atanlar çok fazlalaştı. Halkımız böyle ilginç hikayeleri ve bu hikayelerdeki karakterleri yakından takip etmeyi sevdiği için bu ilgiyi normal görüyorum.

Fakat Doğa Düzgün İnstagram adresine ulaşmak için veya ulaştıktan sonra kişiyi rahatsız etmek veya özel hayata müdahale etmek bir suç olduğunu unutmayın.

10
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.