Google Pixel 2 Louncher Android

Google Pixel 2 Louncher Android

Google’nin tasarladığı Pixel 2 akıllı telefonunun sunduğu özellikleri ve arayüzü sizlere sunan Google Pixel 2 Louncher Android uygulaması sunuldu. Akıllı android cihazınız ile bu deneyimi sizlerde yaşaya bilirsiniz.

Günümüzde gerek tasarımı ve donanım olarak gerekse yenilenmiş arayüzü ile belli bir kitleye ve beğeniye ulaşması ile birlikte geliştiriciler bu arayüz sistemini diğer Android kullanıcılarının’da beğenisine sunmak için APK dosyasını geliştirmişler.

Sunulan bu dosya ile telefonunuzun ara yüzü bire bir aynı olmakla birlikte ek olarak Google Kamera uygulaması sayesinde bir adım öne geçebilmekte.

Bu uygulamayı kurmak isteyen arkadaşlara bir [vurgu color=”#dd3333″]Hatırlatma[/vurgu] yapmak isterim’ki, bu dosya bir çok Android cihaza kurulabilir durumda olsa’da, verimi en çok alabileceğiniz cihaz eski Pixel 2’dir. Bundan dolayı yaşana bilecek durumlardan yüklemeyi yapan kullanıcı sorumludur.

Uygulamayı[button url=”https://mega.nz/#!ZyoH3JoJ!rlz03aMTvvK3YSiQz4YagFOvvyJt4j74crFskPXrWSg” target=”_blank” color=”#dd3333″]BURADAN[/button]indire bilirsiniz. 

7
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.