CS:GO Kar Efekti Kapatma Kodu

CS:GO Kar Efekti Kapatma Kodu

CS:GO Her yıl başında olduğu gibi şimdiden gelen güncellemelerle birlikte kar efekti oyuna eklendi fakat bundan rahatsız olan oyuncular için kapatma kodu paylaşıyoruz.

CS:GO oyuncularının en önemli sorunları arasında FPS düşüşleri yer alırken yeni gelen kar efekti güncellemesiyle birlikte yaralarına tuz basıldığı için kapatma kodu bularak sizlere sunmak istedik. Oyunu büyük hırsla oynayanların sinirlerini fazlasıyla bozan bu efekti ortadan kaldırmak aslında çok basit.

Her yıl olduğu gibi bu yılda kar efekti ile bir maçlık tadını çıkardıktan sonra FPS düşüşünü engellemek adına kapatma koduna ihtiyacımız oluyor. Maalesef yerli kaynaklardan bununla ilgili bir sonuç alamadık bizde yabancı kaynaklara bir göz atalım dedik ve bulduk.

CS:GO Kar Efekti Kapatma

CS:GO Kar Efekti Kapatma
CS:GO Kar Efekti Kapatma

CS:GO Kar Efekti Kapatma Kodu aşağıda yazıldığı gibidir. Bu kodu başlatma kodları arasına eklemeniz halinde her maç ve girişlerde bunu yazmaktan kurtulmuş olacaksınız. Yıl başının atmosferini bir kaç maç oynayarak çıkardıktan sonra kapatabilirsiniz.

+sv_holiday_mode 0

CS:GO Kar Efekti Açmak için 0 değerini 1 ile değiştirmeniz yeterli olacaktır. Sormak istediğiniz farklı sorular varsa yorum olarak yazabilirsiniz.

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.