PlayStation 5 Özellikleri Belli Oluyor!

PlayStation 5 Özellikleri Belli Oluyor!

PlayStation 5 özellikleri 2020 yılına girmeden yavaş yavaş belli olmaya başladı bile. PS 5’in teknik özelliklerini merak edenler için içerik hazırladık.

Sony, yeni yılda oyun sevenlere sunmak için PlayStation 5 hazırlıklarına devam ederken GitHub üzerinden yayınlanan sızıntı bilgiler ile yeni özellikleri şimdiden görmüş olduk.

2013 yılında ilk piyasaya çıktığı günden bu güne kadar milyonlarca satmayı başaran PS 4 ulaşılması zor rekorlarını yeni versiyonu ile kırabilecek gibi görünüyor. PlayStation 5 yani oyun ve neslin en çok tercih edeceği oyun konsolu olacak. Daha önce hakkında yapılan özellikleri veya içeriği hakkındaki birçok haberin yalan olduğunu öğrenmiştik. Bakalım bu sefer bizi neler bekliyor.

PlayStation 5 sızdırılan özellikleri

PlayStation 5 Özellikleri
PlayStation 5 Özellikleri

PlayStation 5 Özellikleri herkesin merak konusu fakat bugün GitHub tarafından bazı teknik özelliklerin sızdırıldığı haberleri çığ gibi büyüdü. İşte bu sızdırılan kaynaktan öğrendiğimiz bilgiler.

  • Yeni yeni oyun konsolu,
  • 8 Çekirdekli Zen 2 Mimarisi,
  • 2.000MHz 36 özel Navi hesaplama birimi,
  • GPU içeren bir işlemci
  • PS4 Pro’nun iki katı hızında GDDR6 bellek
  • Saniyede 9.2 teraflop

PS 5 Özellikleri tabi’ki bunlarla sınırlı değil, daha ayrıntılı bilgiler resmi kaynaklardan duyurulan güncel veriler ile değiştirilecek.

4
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Murto dedi ki:

    Güzele benziyor hayırlısı bakalım