Fenomen Kedi Yeşim Öldü

Fenomen Kedi Yeşim Öldü

Bir kasap dükkanına giderek et isteyen kedi içerikli video, hem dünyada hem de Türkiye’de izlenme rekorları kırmış fenomen olmuştu. Manisa’daki kasap dükkanının sembolü haline gelen yeşim kedi birtakım sağlık problemlerinden dolayı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

YEŞİMİN ÖLÜMÜ KASAP DOSTUNU YASA BOĞDU 

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan İkram Korkmazer’in dükkanına gelen bir kediye et verdiği videosu sosyal medyada tıklanma rekorları kırmıştı. Sadece ülkemizde değil dünyada da büyük ilgi gören yeşim kediden acı haber geldi.  

Her gün et yemek için kasap dükkanına giden Yeşim kedi, birkaç gündür ortadan kaybolmuştu. Bu hafta başında tekrar dükkana geldiğinde ise yorgun bir şekilde yere yığıldı. Durumu fark eden Korkmazer yakın dostunu veterinere yetiştirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kedinin bir yerde kapalı kaldığı için susuzluktan hasta olduğu belirlendi. Bunun yanı sıra enfeksiyon da kapan Yeşim kedinin bedeni daha fazla dayanamadı. 

Korkmazer ise yıllardır dost olduğu yeşim kedi için ‘’ Çok üzgünüm, benim için bir insandan farkı yoktu’’ dedi.  

SUSUZLUKTAN HİPOTERMİ GEÇİRMİŞ 

Veteriner hekim Ayşegül Özkuran’ ın açıklamasına göre; uzun süre bir yerde mahzur kalmış ve su içemediği için hipotermi geçirdiğini, yorgun ve bitap bir şekilde hekimliğe getirilen Yeşim kedinin aynı zamanda enfeksiyon kaptığı bu nedenle de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını belirtiyor.  

Özkuran ‘’ Kliniğe geldiğinde kötü durumdaydı. Vücut ısısını normale çevirmek için epey uğraştık. 3 gün boyunca yoğun bakımda kaldı ancak kurtaramadık.’’ dedi.

Kasaptan Et İsteyen Kedi

35
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.