Avni Yıldırım ve Anthony Dirrell Maçı Ne Zaman?

Avni Yıldırım ve Anthony Dirrell Maçı Ne Zaman?

Avni Yıldırım ve Anthony Dirrell Maçı Ne Zaman? olduğunu Tarihi, Saati, Günü ve Kanalıyla birlikte söylüyoruz, Türk boksörümüzün kazanması için tüm dualarımız onunla olacak. Sitemize okurlarımız tarafından Avni Yıldırım Maçı Ne Zaman? diye sıkça sorular geliyor, bizde araştırıp en doğru bilgiyi sizlere sunmaya karar verdik.

Ülkemizin gururu ve bizi başarılı şekilde temsil eden boksörümüz Avni Yıldırım daha önce karşılaştığı Anthony Dirrell karşısında haksızlık yapılarak puanla kaybetmiş sayıldı. Bu haksızlığa sessiz kalmayarak konuyu şikayet etti ve şerefli bir şekilde intikamını ringde almak için hazırlıklar yapmaya başladı.

Avni Yıldırım Maçı Ne Zaman? sorusunu soranlar için bir önceki maçın 29 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştiği bilgisini önceden verelim. Avni Yıldırım Anthony Dirrell Maçı Ne Zaman? sorusunun cevabı netleşiyor.

Avni Yıldırım Maçı Ne Zaman?

Avni Yıldırım Maçı Ne Zaman?
Avni Yıldırım Maçı Ne Zaman?

Avni Yıldırım Maçı Ne Zaman? sorusu o kadar fazla sorulmaya başlandı’ki Anthony Dirrel karşısındaki haksız yenilgiye halkımızın sessiz kalmadığını gördük. Bu büyük millet ve destek olduğu sürece boksörümüzün sırtı yere gelmez.

Avni Yıldırım, Anthony Dirrell Maçı Ne Zaman? sorusunun cevabını en az bende sizin kadar merak ediyorum fakat henüz tarih netleşmedi. Tarih ve saati belli olduğu zaman hemen sizinle paylaşacağız.

9
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Namiq dedi ki:

    Çok güzel bir haber.

  2. Namiq dedi ki:

    Çok güzel bir haber.Teşekkür ederim.