En iyi Filmler Listesi 2020 Yılına Özel

En iyi Filmler Listesi 2020 Yılına Özel

En iyi Filmler izlemek isteyenler için oluşturduğumuz 2020 listemizde dünyaya en çok beğenilen filmlerini açıklamaları ve haklarında bilgiler ile sizlere sunuyoruz. Okurlarımızın bizlerden çok fazla bir yoğunlukla istedikleri En iyi Filmler hakkında bu isteklerini çok kaliteli bir şekilde yanıtlamak adına güzel bir içerik oluşturmak istedik.

Her türde filmi bulabileceğiniz gelmiş ve geçmiş efsaneleşen 100 En iyi filmi bir araya getirdik. Eğer bu listede görmek istediğiniz ve çok beğendiğiniz filmler varsa aşağıdan yorum olarak yazabilirsiniz. En iyi Filmler yazımız başlıyor.

En iyi Filmler:

En iyi Filmler, yazımız tüm dünyada insanların en çok beğendikleri yapımlar eklenmiştir. Yukarıdan aşağıya doğru en iyi filme yolculuk yapacaksınız.

En iyi Filmler listesinde olan kaç filmi izlediniz? Hangi Filmleri izleyeceksiniz? Tüm yorumlarınızı bekliyoruz.

10. Sil Baştan

En iyi Film: 100 - Sil Baştan
En iyi Film: 10 – Sil Baştan

Konusu: Çiftin ilişkilerinde sorunlar artmaya başladığı için ayrılıyorlar. İkisi’de bir birlerini unutmak için hafızalarını sildirip yeni hayatlarına başlangıç yapıyorlar.

İMDB: 8,3

Türü: Dram, Romantik, Bilim Kurgu

Yılı: 2004

9. Bir Rüya için Ağıt

En iyi Film: 99 - Bir Rüya için Ağıt
En iyi Film: 9 – Bir Rüya için Ağıt

Konusu: İnsanlar bazı şeylere bağımlı olup farklı dünyalar yaratabiliyorlar. Daha derinlere indiğimiz zaman bu yarattıklar dünyalar gerçek olacak mı?.

İMDB: 8,3

Türü: drama

Yılı: 2000

8. Rezervuar Köpekleri

En iyi Film: 98 - Rezervuar Köpekleri
En iyi Film: 8 – Rezervuar Köpekleri

Konusu: Planladıkları soygun istedikleri gibi gitmeyince hayatta kalmak için uğraşıyorlar. Fakat aralarından birisinin polis muhbiri olduğundan şüphelenmeye başlayınca iş derinleşiyor.

İMDB: 8,3

Türü: Suç, Dram, Gerilim

Yılı: 1992

7. Yıldız Savaşları: Jedi’ın Dönüşü

En iyi Film 97: Yıldız Savaşları: Jedi'ın Dönüşü
En iyi Film 7: Yıldız Savaşları: Jedi’ın Dönüşü

Konusu: Han Solo’yu Hutt Jabba’dan kurtarmak için cesur bir görevin ardından, İsyancılar ikinci Ölüm Yıldızını yok etmek için Endor’a gönderir. Bu sırada Luke, Darth Vader’a İmparator’un tuzağına düşmeden karanlık taraftan geri yardım etmek için mücadele eder.

İMDB: 8,3

Türü: Aksiyon, Macera, Fantastik

Yılı: 1983

6. İhtiyar Delikanlı

En iyi Film 96: İhtiyar Delikanlı
En iyi Film 6: İhtiyar Delikanlı

Konusu: Kaçırıldı ve 15 yıl boyunca hapis hayatı yaşadı. Çıkarıldığı zaman esirini yaklaşık 5 gün içerisinde bulması gerekiyor.

İMDB: 8,4

Türü: Aksiyon, Dram, Gizem

Yılı: 2003

5. Prenses Mononoke

En iyi Film 95: Prenses Monoke
En iyi Film 5: Prenses Monoke

Konusu: Bir Tatarigami’nin lanetinin tedavisini bulmak için bir yolculuğa çıkan Ashitaka, kendini orman tanrıları ile bir maden kolonisi olan Tatara arasındaki bir savaşın ortasında bulur. Bu görevde aynı zamanda Mononoke Hime olan San ile tanışır.

İMDB: 8,4

Türü: Animasyon, Macera, Fantastik

Yılı: 1997

4. Whiplash

En iyi Film 94: Whiplash
En iyi Film 4: Whiplash

Konusu: Gelecek vaat eden genç bir davulcu, büyüklük hayallerinin bir öğrencinin potansiyelini gerçekleştirmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek bir eğitmen tarafından rehberlik edildiği bir kesik boğaz müzik konservatuarına kaydolur.

İMDB: 8,4

Türü: Dram, Müzik

Yılı: 2014

3. Aslan Kral

En iyi Film 93: Aslan Kral
En iyi Film 3: Aslan Kral

Konusu: Bir Aslan yavrusu veliaht prens, hain bir amca tarafından babasının ölümüne neden olduğunu ve umutsuzluk içinde sürgüne kaçtığını düşünerek kandırılır, sadece yetişkinlikte kimliğini ve sorumluluklarını öğrenmek için.

İMDB: 8,4

Türü: Animasyon, Macera, Dram

Yılı: 1994

2. Kıyamet

En iyi Film 92: Kıyamet
En iyi Film 2: Kıyamet

Konusu: Vietnam’da görev yapan bir ABD Ordusu subayı, kendisini bir tanrı olarak gören bir dönek Özel Kuvvetler Albayına suikast düzenlemekle görevlendirildi.

İMDB: 8,4

Türü: Dram, Gizem, Savaş

Yılı: 1979

1. Tanrı Kent

En iyi Film 91: Tanrı Kent
En iyi Film 1: Tanrı Kent

Konusu: Rio’nun gecekondu mahallelerinde, biri fotoğrafçı, diğeri ise kingpin olmak için mücadele ederken iki çocuk yolu birbirinden ayrılıyor.

İMDB: 8,6

Türü: Suç draması

Yılı: 2002

En iyi Filmler Listesine her gün 10 yeni film eklenecek.

1
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.